Eurovision

Eurovision 2017: Η Demy, η 3D απεικόνιση και το πέταγμα στον ουρανό

Gossip-tv Team

Η Demy πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα με επιτυχία. 

Όσοι βρέθηκαν στο στάδιο που θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision εντυπωσιάστηκαν από την σκηνική παρουσία της εκπροσώπου μας και την φαντασία του Φωκά Ευαγγελινού.

Κατά την διάρκεια που η Demy θα ερμηνεύει το This is love θα χρησιμοποιηθεί μια ειδική κατασκευή που έχει τη δυνατότητα να δείξει την Demy να αιωρείται .

Η δυνατότητα της 3d απεικόνισης του This is love του Δημήτρη Κοντόπουλου,που κατάφερε από τις πρόβες ακόμα να κλέψει τις εντυπώσεις όπως μας πληροφορεί ο αντιπρόεδρος του σωματείου των φαν INFE GREECE Μάκης Χαραλαμπόπουλος που συνοδεύει κάθε χρόνο την Ελληνική αποστολή στο εξωτερικό..

Μια μεμβράνη 3d ,ένα μαγικό γυαλί όπως το χαρακτήρισαν πολλοί και πλάνα τρισδιάστατα που θα παρουσιάζουν την νεαρή καλλιτέχνιδα να πετάει.

Το ολόγραμμα της -κατά τη διάρκεια της μουσικής γέφυρας που υπάρχει στο τραγούδι μας- θα σχηματιστεί στις οθόνες, ενώ με έναν μαγικό τρόπο θα "χαθεί" στον ουρανό που θα είναι γεμάτος με αστέρια.

Το θέαμα είναι εκπληκτικό και η τηλεοπτική κάλυψη θα δείξει καλύτερα όσα φέτος προτείνουμε.

Τα πλάνα που η Ελληνική ομάδα έχει ζητήσει να γίνουν μελετώνται και θα χρησιμοποιηθεί ακόμα και spider-cam για πανοραμική κάλυψη που θα δώσει άλλη αίγλη στη δική μας εκπροσώπηση. Ένα οπτικό υπερθέαμα από την Ελλάδα αυτή τη χρονιά ,γεμάτο στοιχεία της φύσης, αστέρια καταρράκτες και ...τη Demy να "¨πετάει"

Το σκηνικό συμπληρώνουν οι δύο χορευτές μας ο Μάρκος Γιακούμογλου και ο Ιάσονας Μανδηλάς που φαίνονται να κολυμπούν μες το νερό επί σκηνής, ενώ εκείνοι είναι που θα ολοκληρώσουν το τραγούδι σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια τους,ενώ ο σκηνοθέτης της βραδιάς θα κάνει κοντινό πλάνο στην εκπρόσωπο μας.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved