Eurovision

Eurovision 2018: Το κομμάτι της Δερεμπέη και του LAVA που απέρριψε η ΕΡΤ

Gossip-tv Team

Αυτό είναι το κομμάτι της Κυριακής Δερεμπέη και του LAVA που απέρριψε η ΕΡΤ.

Δύο καλλιτέχνες πολύ ιδιαίτεροι, αλλά και διαφορετικοί μεταξύ τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι που παντρεύει την ελληνική παράδοση με το μοντέρνο ευρωπαϊκό στοιχείο!

Η Κυριακή Δερέμπεη με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της αλλά και την ευαίσθητη ερμηνεία της και ο LAVA (Κώστας Μολτσίδης), καταξιωμένος μουσικός με μακροχρόνια πορεία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα και το ελληνικό rap κάνουνένα διαφορετικό μουσικό πάντρεμα.

Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, το οποίο υποβλήθηκε το Φεβρουάριο στην επιτροπή της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision! Tο τραγούδι «Κόκκινα Φεγγάρια», σε στίχους του LAVA και μουσική των Madfeel, είναι ένα τραγούδι που μιλάει για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά και τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Στο τραγούδι κυριαρχεί ο ήχος από το σαντούρι, προσδίδοντας μια ιδιαίτερα μελωδική και ethnic διάθεση στη μελωδία του.

Ο παραδοσιακός ήχος συμπληρώνεται με τα rap φωνητικά του LAVA, προσδίδοντας την σύγχρονη διάσταση σε μια σύνθεση που ξεχειλίζει από Ελλάδα!

Τι πιστεύετε; Άξιζε κάτι καλύτερο ή προτιμάτε τελικά το τραγούδι της Γιάννας Τερζή με το οποίο θα πάει η Ελλάδα στην Λισαβόνα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved