Eurovision

Η αποκάλυψη της Γιάννας Τερζή για ΕΡΤ και Eurovision: «Υπάρχει μια ιστορία από πίσω…»

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε τη Γιάννα Τερζή «Μετά τα μεσάνυχτα»!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στην Ελλάδα, ξεκινώντας τις προσπάθειές της από το μηδέν, στην Αμερική.
Ποιες δουλειές χρειάστηκε να κάνει για να βγάζει χρήματα, την ώρα που κάποιοι πίστευαν πως κάνει τη μεγάλη ζωή με τη στήριξη του πατέρα της; Ποια ανερχόμενα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής ανακάλυψε όταν εργαζόταν ως μάνατζερ ταλέντων και γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα;

Η Γιάννα Τερζή αναφέρθηκε και στην απόφασή της να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, καθώς και στην πίκρα της αλλά και στο παρασκήνιο της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό.
Η Γιάννα είπε: «Στη Eurovision πήγα τυχαία, δεν υπήρχε σχέδιο. Είχαμε γράψει κάτι ξένα τραγούδια και είπαμε μήπως τα δώσουμε σε κάποιον για τη Eurovision. Και ανακοινώνει η ΕΡΤ ότι θέλει ελληνικό. Και μου είπαν τα παιδιά να γράψουμε ένα ελληνικό. Πάνω στην πλάκα και μέσα σε 40 λεπτά γράφτηκε το “Όνειρό μου”. Όλα αυτά έγιναν τελευταία στιγμή! Στείλαμε το demo κι εγώ δεν είχα καν αποφασίσει. Πίστευα πάρα πολύ στο τραγούδι. Δικαιώθηκα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι. Χτύπησε πρωτιά τη δεύτερη μέρα σε όλες τις πλατφόρμες…

Η αποστολή της Ελλάδας δεν πήγε με άρτια υποστήριξη. Δεν είναι τι και ποιος έφταιξε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία επιλέγω να αφήσω πίσω μου και να κρατήσω το πόσο στήριξε ο κόσμος και τα media αυτό το τραγούδι. Είναι πρωτοφανές! Υπάρχει μια ιστορία από πίσω την οποία δεν θέλω να σκεπάσει το τι έγινε με το τραγούδι στις ψυχές των Ελλήνων»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved