Eurovision 2019! Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Δείτε τι θα συμβεί στον διαγωνισμό!
Eurovision

Eurovision 2019! Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Δείτε τι θα συμβεί στον διαγωνισμό!

Eurovision 2019: Η Τάμτα εμφανίστηκε στον Α’ ημιτελικό της φετινής Eurovision στο Τελ Αβίβ εκπροσωπώντας την Κύπρο και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Η εκπρόσωπος της Κύπρου βγήκε στη σκηνή με super sexy style και wet look και ξεσήκωσε το κοινό με το τραγούδι της «Replay» στη Γιουροβίζιον.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα κορμάκι, το οποίο ήταν φτιαγμένο από πλαστικό και δεν υπήρχε καθόλου ύφασμα, ενώ από το ίδιο υλικό ήταν και το jacket της και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της που όπως είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν είναι μπότες αλλά μία κατασκευή που προσαρμόζεται ως κάλτσα. Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη εμφάνιση της Τάμτα, η οποία θέλει πάντα να ξεχωρίζει και στο Τελ Αβίβ το κατάφερε, καθώς τη θεωρούν το απόλυτο fashion icon του διαγωνισμού.

Σήμερα, μέσα από το Πρωινό η Φαίη Σκορδά έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη που αν τελικά ισχύσει, δεν θα έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του διαγωνισμού. Μάλιστα, είναι κάτι που δεν επιτρέπεται και από τους κανονισμούς του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού. Η Φαίη, λοιπόν είχε μια πληροφορία και την έδωσε στον αέρα του Πρωινού για την απόφαση της Τάμτα σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Δείτε τη μεγάλη αποκάλυψη της Σκορδά για την Τάμτα και την εμφάνισή της στην Eurovision!

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η παρουσιάστρια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved