Eurovision 2019: Τελικός: Σε ποιον τηλεφώνησε στις 2 το πρωί μετά την πρόβα της η Φουρέιρα;
Eurovision

Eurovision 2019: Τελικός: Σε ποιον τηλεφώνησε στις 2 το πρωί μετά την πρόβα της η Φουρέιρα;

Eurovision 2019: Ξέχωρα από το διαγωνιστικό κομμάτι της φετινής Eurovision η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως θα κλέψει την παράσταση στο αποψινό σόου, ακόμα και από την ίδια τη Madonna ίσως, όπως σχολιάζουν οι eurofans εδώ και λίγες ώρες, μετά την πρόβα της ερμηνεύτριας του περυσινού Fuego.

Η Ελένη μάγεψε όλους όσοι είχαν την τύχη να βρίσκονται στην πρόβα της για το τραγούδι που πρόκειται να ερμηνεύσει απόψε στον τελικό.

Φορώντας μία κρυστάλλινη φόρμα, κεντημένη με χιλιάδες κρυστάλλους που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους τηλεθεατές που θα παρακολουθούν τον διαγωνισμό η Ελένη περιβάλλεται από χορευτές και ερμηνεύει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η τραγουδίστρια που με τη μεγάλη περυσινή επιτυχία της στη Γιουροβίζιον με το Fuego, θα μοιραστεί τη σκηνή με τους: Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka. Όλοι μαζί θα πουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

Χθες λοιπόν η Φουρέιρα έκανε τη μία και μοναδική πρόβα της πάνω στη σκηνή του εκθεσειακού κέντρου στο Τελ Αβίβ και ήταν αρκετά αγχωμένη καθώς δεν ήταν απόλυτα σίγουρη ότι όλα ήταν άψογα.

Γι’ αυτό και στις 2 το πρωί χθες το βράδυ πήρε τηλέφωνο κάποιον πολύ καλό της φίλο προκειμένου να την καθησυχάσει.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι για ποιον πρόκειται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved