Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή και η συγκίνηση: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»
Eurovision

Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή και η συγκίνηση: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»

Eurovision 2019: Για πέμπτη φορά στην ιστορία της Γιουροβίζιον, η Ολλανδία κέρδισε τον διαγωνισμό. Μετά τη νίκη του, ο Duncan Laurence εμφανίστηκε ενώπιον εκατοντάδων δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο για να μιλήσει για την εμπειρία του όπως την έζησε ο ίδιος. 

Μετά από τη διαδικασία βαθμολογιών που ήταν για... γερά νεύρα, η Ολλανδία ανακηρύχθηκε η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού με 492 πόντους. Κατάφερε να αποσπάσει 231 βαθμούς από τις κριτικές επιτροπές των χωρών και 261 ψήφους από το διεθνές televoting. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της νίκης του, ο Dunkan εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου για να μοιραστεί όλα τα συναισθήματά του με τους δημοσιογράφους απ' όλον τον κόσμο.

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»

Ο Dunkan είπε στο κοινό ότι την ώρα που ανακοινωνόταν η βαθμολογία, ένιωθε την καρδιά του να χτυπά πολύ δυνατά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ακόμα εδώ» αστειεύτηκε. «Η ψηφοφορία κράτησε πολλή ώρα. Του χρόνου δεν θα έπρεπε να το κάνετε αυτό ξανά γιατί μπορεί κανείς να πάθει έμφραγμα» συνέχισε αστειευόμενος. Ο ίδιος τόνισε ότι μία στιγμή σαν και αυτή που έζησε, δεν μπορούσε να περιγραφεί με λόγια.

«Να κάνετε πάντα μεγάλα όνειρα»

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης μίλησε και για τα μελλοντικά του σχέδια μετά τη νίκη του. Όπως αποκάλυψε, πήρε το τηλέφωνο του Σουηδού αντιπάλου του John Lundvik, ώστε να γράψουν μαζί ένα τραγούδι στο μέλλον. Επίσης είπε ότι απ' όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό, θα ήθελε να συνεργαστεί με τον επίσης Σουηδό Måns Zelmerlöw (τον γοητευτικό τραγουδιστή που χθες το βράδυ είδαμε να ερμηνεύει το Fuego της Ελένης Φουρέιρα) καθώς όπως είπε: "Μου αρέσει η φωνή του και η αύρα του".

Ο Dunkan επίσης πρόσθεσε: "Όταν πιστεύεις στη μουσική σου, όταν πιστεύεις στο καλλιτεχνικό σου ταλέντο, και με σκληρή δουλειά, μπορείς να το κάνεις και να φτάσεις στην κορυφή".

Δείτε τι άλλο είπε στην πρώτη του συνέντευξη στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved