Eurovision 2020 - Στεφανία: «Όταν άνοιξε το στόμα της να τραγουδίσει…» (video)
Eurovision

Eurovision 2020 - Στεφανία: «Όταν άνοιξε το στόμα της να τραγουδίσει…» (video)

Eurovision 2020: Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό με το τραγούδι Superg!rl που θα ερμηνεύσει η Στεφανία Λυμπερακάκη

Μια ανάσα πριν από την επίσημη προβολή του video clip του Superg!rl όπου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι, οι Arcade που συνυπογράφουν μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και την Sharon Vaughn, την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας για την Eurovision 2020 μίλησαν στην ΕΡΤ1

Βρίσκονται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών και έχουν συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες από την ποπ σκηνή.

Μεταξύ αυτών είναι η Έλενα Παπαρίζου, ο Αναστάσιος Ράμμος (ο οποίος αργότερα εντάχθηκε στους Arcade), ο Σάκης Ρουβάς, ο Χρήστος Μάστορας και η Demy.

Συμμετέχουν για πρώτη φορά στον διαγωνισμό της Eurovision και όπως δηλώνουν οι ίδιοι στην κάμερα της ΕΡΤ αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί για αυτό.

Για την Στεφανία είπαν μεταξύ άλλων: « Όταν την είδαμε για πρώτη φορά, είδαμε ένα κοριτσάκι νέο, συμπαθητικό και όταν άνοιξε το στόμα της να τραγουδήσει, αυτό που ακούσαμε δεν το περιμέναμε. Έχει μια φωνή πολύ ώριμη»

Δείτε τι άλλο είπαν στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved