Eurovision 2021: Η μεγάλη ανατροπή στη συμμετοχή της Κύπρου - Τι ανακοίνωσε επίσημα το ΡΙΚ;
Eurovision

Eurovision 2021: Η μεγάλη ανατροπή στη συμμετοχή της Κύπρου - Τι ανακοίνωσε επίσημα το ΡΙΚ;

Eurovision: Άλλα γνωρίζαμε, άλλα μαθαίνουμε τώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό του χρόνου. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, λοιπόν, το νησί της Αφροδίτης δεν θα εκπροσωπηθεί το 2021 στο Ρότερνταμ από τον ίδιο καλλιτέχνη που επρόκειτο να τραγουδήσει για την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό που ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού. Οι περισσότερες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα θα εκπροσωπηθούν από τον ίδιο καλλιτέχνη. Δηλαδή η Στεφανία Λυμπερακάκη θα τραγουδήσει του χρόνου στη σκηνή της Eurovision για την Ελλάδα. Όχι όμως και ο Sandro που είχε επιλεγεί για την Κύπρο.

Ο Sandro Nicolas ο οποίος είχε κατέβει στον στίβο του φετινού θεσμού με το τραγούδι «Running» δεν θα καταφέρει τελικά να εκπροσωπήσει την Κύπρο τού χρόνου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ πριν από λίγο:

«Μετά από κοινή συμφωνία με τον Sandro και λαμβάνοντας υπόψη τις δεσμεύσεις του σε ό,τι αφορά το πρόγραμμά του, η Κύπρος θέλει να ενημερώσει ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης δεν θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον Διαγωνισμό της Eurovision το 2021. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Sandro που εκπροσώπησε τη χώρα στο Eurovision: Europe Shine a Light και να του ευχηθεί ολόψυχα τα καλύτερα για το μέλλον».

Βεβαίως, τώρα ξεκινάει ο αγώνας της αντικατάστασης του καλλιτέχνη με κάποιον άλλον τραγουδιστή που θα καταφέρει να κρατήσει την Κύπρο ψηλά, όπως ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια η Ελένη Φουρέιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved