Eurovision 2021: Αυτή είναι η Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο
Eurovision

Eurovision 2021: Αυτή είναι η Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Eurovision 2021: Ανακοινώθηκε το πρόσωπο αλλά και το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει φέτος η Κύπρος 

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να ανέβαλε τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ωστόσο η ιθύνοντες έχουν προετοιμάσει τα πάντα, ώστε την επόμενη χρονιά να είναι όλα έτοιμα και προσαρμοσμένα στις συνθήκες της εποχής.

Όπως αναφέρει το ogaegreece φέτος θα υπάρξει και μαγνητοσκόπηση της εμφάνισης του κάθε καλλιτέχνη πριν τον διαγωνισμό.

Αυτό για την περίπτωση που κάποιοι καλλιτέχνες δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ λόγω καραντίνας. Κάθε κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας θα κάνει ένα βίντεο της ζωντανής εμφάνισης (live-on-tape) του εκπροσώπου του στη χώρα του μέσα σε ένα στούντιο.

Με τις ίδιες 41 χώρες να συμμετέχουν και φέτος στον διαγωνισμό που ματαιώθηκε πέρυσι και θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ, αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρξει νέα κλήρωση τον Ιανουάριο για τη σειρά εμφάνισής τους.

Η Κύπρος προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το πρόσωπο το οποίο επέλεξε για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021. O λόγος για την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών, ενώ έχει ξεχωρίσει από νεαρή ηλικία, τόσο για τις εμφανίσεις της στη σκηνή, όσο και για τα εκκεντρικά της styling.

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί φέτος η Κύπρος είναι το El Diablo, με την Έλενα και την δισκογραφική της εταιρεία, Panik Records να προετοιμάζονται πλέον για την εμφάνιση στη Eurovision 2021.

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved