Eurovision 2021: Ελβετία: Ακούστε το “Tout l’ Univers” του Gjon’s Tears για την Ελβετία!
Eurovision

Eurovision 2021: Ελβετία: Ακούστε το “Tout l’ Univers” του Gjon’s Tears για την Ελβετία!

Eurovision 2021: Ο 22χρονος ερμηνευτής θα τραγουδήσει στη σκηνή της Ahoy Arena το τραγούδι “Tout l’ Univers”, έχοντας ως σκοπό να συνεχίσει την θετική παρουσία της Ελβετίας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η ιστορία του τραγουδιστή ξεκίνησε όταν μια παιδική παράσταση του Elvis Presley's Can't Help Falling In Love With You μετακίνησε τον παππού του στα δάκρυα. Αυτό έδωσε την έμπνευση για το σκηνικό του όνομα, Gjon's Tears:

«Θέλω να χρησιμοποιήσω τη μουσική μου για να μετακινήσω τους ανθρώπους με κάθε είδους τρόπο, είτε πρόκειται για χαρά, θλίψη ή μελαγχολία».

Τόσο εντυπωσιασμένος ήταν ο παππούς του που αποφάσισε να υπογράψει τον Gjon σε τηλεοπτική εκπομπή ταλέντων στο προγονικό του σπίτι της Αλβανίας. Αυτό αποδείχθηκε μια έξυπνη απόφαση, καθώς, στην ηλικία των 12 ετών, ο Gjon τερμάτισε τρίτος στο Got Talent της Αλβανίας. Την επόμενη χρονιά προχώρησε στους ημιτελικούς της Ελβετίας Got Talent και το 2019 έφτασε στην ίδια σκηνή του The Voice (Γαλλία).

Εκτός σκηνής, ο Gjon απολαμβάνει να διαβάζει ποίηση και είναι συχνός επισκέπτης σε θέατρα και μουσεία.

Έχει επίσης μια αδυναμία για τις αντίκες, χάρη σε πολλές επισκέψεις υπαίθριας αγοράς με τον πατέρα του, αλλά η μουσική ήταν πάντα το νούμερο ένα πάθος του.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved