Eurovision 2021: Η Anna Soklič θα εκπροσωπηθεί τη Σλοβενία με το «Heaven»
Eurovision

Eurovision 2021: Η Anna Soklič θα εκπροσωπηθεί τη Σλοβενία με το «Heaven»

Eurovision 2021Η Σλοβενία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision από την Anna Soklič και το τραγούδι «Heaven», σε σύνθεση των Ana Soklič, Bojan Simončič, Žiga Pirnat και στίχους των Charlie Mason, Ana Soklič, Žiga Pirnat.

Η Ana Soklič ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα σε νεαρή ηλικία. σπουδάζοντας με την Alenka Dernač-Bunta, τον φημισμένο σλοβένικο μουσικό Darja Švajger (δύο φορές Σλοβένος εκπρόσωπος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision) και τον προπονητή τραγουδιού Nataša Nahtigal.

Η Soklič έχει διαγωνιστεί δύο φορές στο EMA (εθνική εκπομπή επιλογής της Σλοβενίας) και 3 φορές στο φεστιβάλ τραγουδιών της Σλοβενίας, όπου, το 2019, κέρδισε 2 βραβεία κριτικής επιτροπής για καλύτερη ερμηνεία και καλύτερο τραγούδι συνολικά.

Η τραγουδίστρια που γεννήθηκε στη Savica έχει εκτελέσει συχνά τα τραγούδια της με την υποστήριξη μιας συμφωνικής ορχήστρας, συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνικής Ορχήστρας RTV Slovenia.

Ωστόσο, οι αγαπημένες της συναυλίες είναι όταν εργάζεται με μικρότερα σύνολα καθώς αισθάνεται ότι η σύνδεση με το κοινό είναι στην πιο γνήσια και οικεία.

Η Άννα επρόκειτο να παίξει το Voda (Water) στο Διαγωνισμό 2020 και κλήθηκε από την RTV να ανταγωνιστεί ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved