Eurovision 2021: Η Destiny με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Μάλτας είναι το μεγάλο φαβορί!
Eurovision

Eurovision 2021: Η Destiny με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Μάλτας είναι το μεγάλο φαβορί!

Eurovision 2021: Μεγάλο φαβορί η Μάλτα με μια ωδή στη γυναικεία ενδυνάμωση

Η 18χρονη Destiny ερμηνεύει το "Je Me Casse", ένα τραγούδι που κινείται σε ρυθμούς τσάρλεστον, το οποίο θίγει το θέμα της γυναικείας ενδυνάμωσης και εκπροσωπεί τη Μάλτα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η φωνή της Destiny, «ντύθηκε» με τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μάλτας, σε μια διαφορετική ερμηνεία. Το βίντεο γυρίστηκε στο Οχυρό Saint Elmo στην πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα, που έχει χαρακτηριστεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η 18χρονη Destiny Chukunyere είναι Μαλτέζα τραγουδίστρια από τη Birkirkara της Μάλτας.

H Destiny είχε κερδίσει στον Διαγωνισμό Junior Eurovision το 2015, με το τραγούδι «Not My Soul». H Destiny είχε κερδίσει στον Διαγωνισμό Junior Eurovision το 2015, με το τραγούδι «Not My Soul».

Η Destiny είχε αναδειχτεί νικήτρια της περσινής έκδοσης του X-Factor Malta, και κέρδισε το δικαίωμα εκπροσώπησης της χώρας στης στην Eurovision με το τραγούδι All Of My Love.

Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω του κορονοϊού, η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας αποφάσισε να επιλέξει τη νεαρή τραγουδίστρια και για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2021.

Δες τη συμμετοχή της Μάλτας με τη 18χρονη τραγουδίστρια να ερμηνεύει το «Je Me Casse», που θα ακούσουμε στον πρώτο ημιτελικό, την Τρίτη 18 Μαΐου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved