Eurovision 2021: Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για την Ολλανδία
Eurovision

Eurovision 2021: Αναχώρησε η Ελληνική αποστολή για την Ολλανδία

Eurovision 2021: Αναχώρησε το μεσημέρι Κυριακής 9 Μαϊου 2021, η ελληνική αποστολή για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, προκειμένου να συμμετάσχει στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Stefania έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την ελληνική σημαία και μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για τον Διαγωνισμό, ενώ δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει ένα απόσπασμα από το «Last Dance».

Σε κάθε της βήμα στο αεροδρόμιο ο κόσμος σταματούσε την 18χρονη εκπρόσωπο της Ελλάδας, για να συνομιλήσει μαζί της και να της ευχηθεί καλή επιτυχία για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Οι πίνακες ανακοινώσεων του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια της αναχώρησης έγραφαν: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. GOOD LUCK GREECE!

Η Stefania θα ερμηνεύσει το «Last Dance» την Πέμπτη 20 Μαϊου, στον B΄Hμιτελικό, με στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο Tελικό που διεξάγεται στις 22 Μαΐου!

Η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει τον A’ Ημιτελικό στις 18 Μαΐου, τον B΄ Ημιτελικό στις 20 Μαΐου και τον Τελικό στις 22 Μαΐου. Έως τότε καθημερινά όλα τα νέα για τη Eurovision μέσα από το φλΕΡΤ (16:00-18:00) και το ένθετο Πάμε Eurovision.

Το «Last Dance» σκαρφάλωσε ήδη στο Top 10 των iTuns Charts 15 χωρών στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων η Ισπανία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Ολλανδία και η Αγγλία. Αποτελεί αυτό ήδη μια νίκη για σένα;

«Για εμένα και την ομάδα μου αυτό είναι η μεγαλύτερη ένδειξη αγάπης και αποδοχής του κόσμου προς το τραγούδι. Δεν εφησυχάζουμε βέβαια και συνεχίζουμε την προετοιμασία για τη σκηνή της Eurovision με την προσδοκία πως το αποτέλεσμα θα κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Το γεγονός ότι βρέθηκα στα charts 15 χωρών με την κυκλοφορία του τραγουδιού μου δίνει μεγάλη δύναμη και χαρά», είχε πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved