Eurovision 2021: Η Stefania στην πρώτη συνέντευξη τύπου στο Ρόντερνταμ για την Ελλάδα!
Eurovision

Eurovision 2021: Η Stefania στην πρώτη συνέντευξη τύπου στο Ρόντερνταμ για την Ελλάδα!

Eurovision 2021: Η Stefania Liberakakis  έκανε ήδη την πρώτη πρόβα της στη σκηνή του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ και παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη Τύπου.

H Stefania Liberakakis αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (9/5) για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός και το μεσημέρι της Δευτέρας (10/5) είχε την πρώτη πρόβα της on stage.

Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής απέσπασε πολύ θετικές εντυπώσεις από τους δημοσιογράφους και τους eurofans.

Λίγες ώρες αργότερα η Stefania απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και fans σχετικά με την πρώτη τεχνική πρόβα και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι πολύ ικανοποιημένη από την πρώτη της πρόβα, ευχαριστώντας παράλληλα όλη την ομάδα της ελληνικής αποστολής για όλη την θετική ενέργεια που εισέπραξε.

Όσον αφορά την εμφάνισή της στην σκηνή, η ίδια εξομολογήθηκε πως ήθελε να δημιουργεί μια αίσθηση μυστηρίου, ενώ ως είδωλά της ανέφερε την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και την Dua Lipa.

Τέλος στην ερώτηση ποια είναι τα συναισθήματά της που εκπροσωπεί την Ελλάδα και βρίσκεται στην γεννήτρα χώρα της, που δεν είναι άλλη από την Ολλανδία, απάντησε πως νιώθει οικεία στην Ολλανδία, μάλιστα μπορεί να συνεννοείται απευθείας στα Ολλανδικά με τους συντελεστές της φετινής Eurovision, έτσι υπάρχει μια πιο άμεση επικοινωνία.

Δείτε την πρώτη πρόβα της Stefania Lyberakakis

Πηγή φωτογραφιών: EBU / ANDRES PUTTING

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved