Eurovision 2021: Συνεχίζει η Ουκρανία στον διαγωνισμό; - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
Eurovision

Eurovision 2021: Συνεχίζει η Ουκρανία στον διαγωνισμό; - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Eurovision 2021: Όπως έγινε γνωστό χθες η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ουκρανία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, δεν αισθανόταν καλά και προέβη σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε μοριακό τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει νοσήσει από κορονοϊό.

Η χθεσινή πρόβα της Ουκρανίας, ωστόσο πραγματοποιήθηκε μείον ένα μέλος, καθώς η κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να υποβληθεί σε μοριακό τεστ κορονοϊού.

Τόσο η πρόβα όσο και η συνέντευξη τύπου έγιναν με τα υπόλοιπα μέλη του ουκρανικού συγκροτήματος, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Μια νέα ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που καλύπτουν τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ γνωστοποιεί πως η Kateryna Pavlenko είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της και πως το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ κορονοϊού είναι αρνητικό.

Η ανακοίνωση έγραφε χαρακτηριστικά: Μετά την αποκάλυψη ότι η τραγουδίστρια της ουκρανικής μπάντας Go_A, Kateryna Pavlenko δεν ένιωθε καλά, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό. Για αυτό τον λόγο προληπτικά, η Kateryna δεν εμφανίστηκε στην δεύτερη πρόβα μαζί με το συγκρότημά της.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Η Kateryna νιώθει πολύ καλύτερα και ανυπομονεί να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision την επόμενη εβδομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει!”.

Πηγή φωτογραφιών: Eurovision.tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved