Eurovision 2021: Η τεράστια αλλαγή της Μάλτας στην δεύτερη πρόβα που δεν περιμέναμε!
Eurovision

Eurovision 2021: Η τεράστια αλλαγή της Μάλτας στην δεύτερη πρόβα που δεν περιμέναμε!

Eurovision 2021: Μετά τα σχόλια που έκανα οι fans του διαγωνισμού της Eurovision φαίνεται να "ταρακούνησαν" την Destiny και την ομάδα της, οι οποίοι προχώρησαν σε αλλαγές!

Η 18χρονη Destiny ερμηνεύει το "Je Me Casse", ένα τραγούδι που κινείται σε ρυθμούς τσάρλεστον, το οποίο θίγει το θέμα της γυναικείας ενδυνάμωσης και εκπροσωπεί τη Μάλτα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η φωνή της Destiny, «ντύθηκε» με τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μάλτας, σε μια διαφορετική ερμηνεία. Το βίντεο γυρίστηκε στο Οχυρό Saint Elmo στην πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα, που έχει χαρακτηριστεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η δεύτερη πρόβα ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την Destiny να τραγουδά μπροστά από ένα φωτεινό ροζ ορθογώνιο πλαίσιο, φορώντας ένα ροζ κορμάκι με κρόσσια και του ίδιου χρώματος μπότες.

Η μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιήθηκε ήταν στο ρούχο της τραγουδίστριας, καθώς στην πρώτη πρόβα την είδαμε το φόρεμα της να είναι ροζ, ενώ στην δεύτερη πρόβα να φοράει ένα αστραφτερό ασημί.

Το ροζ κυριαρχεί και πάλι στα led φώτα ενώ στα ρεφρέν εναλλάσσεται με κίτρινο χρωματισμό. Φωνητικά ήταν άρτια, όπως και στην πρώτη πρόβα. Τα στοιχήματα πλέον την κατατάσσουν στην τρίτη θέση και όχι στην πρώτη, όπως τις προηγούμενες ημέρες. Θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την πρώτη θέση στην οποία βρισκόταν πριν την πρώτη της πρόβα.

Δείτε την δεύτερη πρόβα του μεγάλου φαβορί.

Πηγή φωτογραφιών: Eurovision.tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved