Eurovision 2021: «Συναγερμός» με την Πολωνική αποστολή - Βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού
Eurovision

Eurovision 2021: «Συναγερμός» με την Πολωνική αποστολή - Βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού

Eurovision 2021: Αναστάτωση με το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid ανάμεσα στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού...

Με μια επίσημη ανακοίνωση ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision ενημέρωσε για το θετικό κρούσμα κορονοϊού το οποίο και εντοπίστηκε στην Πολωνική συμμετοχή...

"Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας κατά την άφιξή του στο χώρο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 15 Μαΐου, ένα μέλος της πολωνικής αντιπροσωπείας έδειξε θετικό για το COVID 19.

Ήταν τελευταία στο χώρο της Πέμπτης όταν όλη η αντιπροσωπεία είχε ένα αρνητικό τεστ COVID-19.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, αυτό το άτομο έχει πλέον απομονωθεί.

Ως προληπτικό μέτρο πριν από την εμφάνιση της εβδομάδας, τα άλλα μέλη της αντιπροσωπείας τους θα υποβληθούν τώρα σε δοκιμή PCR και θα υποβληθούν σε καραντίνα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η πολωνική αντιπροσωπεία δεν θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως στην εκδήλωση Τυρκουάζ Χαλί την Κυριακή 16 Μαΐου.

Θα έχουμε περαιτέρω ενημερώσεις σε εύθετο χρόνο και θα στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας σε ολόκληρη την αντιπροσωπεία.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 πραγματοποιείται φέτος με την πλήρη υποστήριξη και βοήθεια των ολλανδικών αρχών. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να παράγουμε μια πλήρως ασφαλή εκδήλωση COVID 19, και η υγεία και η ευημερία όλων όσων συμμετέχουν, εργάζονται στην εκδήλωση ή στο κοινό είναι η πιο σημαντική προτεραιότητά μας.

Μια σειρά αυστηρών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης, της κοινωνικής απόστασης και των τακτικών δοκιμών έχουν επιβληθεί σε όλους μετά από συμβουλές των επαγγελματιών υγείας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξη των αρχών σε αυτό, και προς όλες τις αντιπροσωπείες, το πλήρωμα, το προσωπικό του χώρου και τους εργολάβους για την πρόθυμη συνεργασία τους για να διασφαλίσουμε ότι ο Διαγωνισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί", ανέφερε η ανακοίνωση.

Δείτε παρακάτω τη φετινή συμμετοχή της Πολωνίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved