Eurovision 2021: Το γούρι της Στεφανίας και το μήνυμα της Παπαρίζου - Η αποκάλυψη on air
Eurovision

Eurovision 2021: Το γούρι της Στεφανίας και το μήνυμα της Παπαρίζου - Η αποκάλυψη on air

Eurovision 2021: Λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία φέτος μας εκπροσωπεί στον μουσικό διαγωνισμό στο Ρότερνταμ με το τραγούδι Last Dance,  μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή, Ευτυχείτε!

Αρζικά η νεαρή τραγουδίστρια είπε:«Δεν περίμενα ότι θα είμαι τόσο ψηλά στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων. Αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα ακόμα. Πρέπει να περιμένουμε τον ημιτελικό. Νομίζω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά και για την ώρα δεν φοβόμαστε για κάτι, έχουμε άγχος αλλά όλη η ομάδα μας βοηθά πάρα πολύ».

Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τα τακούνια μιας και δεν είναι εξοικειωμένη, ανέφερε : «Με τα τακούνια είχα ένα πρόβλημα στην αρχή αλλά τώρα είναι μια χαρά…».

Και δεν δίστασε να πει η Στεφανία Λυμπερακάκη: «Ελπίζω η Ολλανδία να μας δώσει το δωδεκάρι, μου λένε πολύ όμορφα λόγια εδώ».

Όσον αφορά το γούρι της για την Eurovision είπε: «Το γούρι μου είναι η ομάδα μου».

Kαι δεν δίστασε να παραδεχθεί στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε: « Χθες μου έστειλε η Έλενα Παπαρίζου ένα μήνυμα και μου είπε ότι με αγαπά και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Έπαθα σοκ. Ο Γιάννης ο πρώην σύντροφός μου, μου είπε ότι δεν μπορεί να είναι δίπλα μου στην αρένα αλλά θα είναι εκεί να με στηρίζει».

Δείτε όλα όσα είπε η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Eurovision στην εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved