Eurovision 2021 A’ Ημιτελικός: Σουηδία: O νικητής του Σουηδικού Idol κέρδισε τις εντυπώσεις
Eurovision

Eurovision 2021 A’ Ημιτελικός: Σουηδία: O νικητής του Σουηδικού Idol κέρδισε τις εντυπώσεις

Eurovision 2021 A’ ημιτελικός: Η Σουηδία εκπροσωπήθηκε στη Eurovision 2021 από τον Tusse και το τραγούδι «Voices», σε σύνθεση και στίχους των Joy Deb, Linnea Deb, Jimmy “Joker” Thörnfeldt, Anderz Wrethov.

Μια καλή σκηνική παρουσία με τον Tusse ντυμένο με κόκκινο κοστούμι, παρόμοιο με αυτό που είχε φορέσει και ως νικητής στο Melodifestivalen.

Στη γέφυρα, κόκκινο χρώμα έλουζε ολόκληρη τη σκηνή και τους τραγουδιστές ενώ στο τέλος είχαμε έκρηξη αστεριών.

Ο Τusse γεννήθηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και ήρθε στη Σουηδία μόνος ως πρόσφυγας, όπου ξεκίνησε να ζει με μία οικογένεια στο χωριό Kullsbjörken όπου μένει από το 2015. Συμμετείχε ως τραγουδιστής στο Σουηδικό τάλεντ σόου Talang 2018 (ως Τουσίν Σίζα) το οποίο μεταδόθηκε στο TV4.

Προκρίθηκε στους ημιτελικούς και εκεί αποκλείστηκε. Για την ερμηνεία του στον ημιτελικό, τον επαίνεσε η κριτής Μπιάνκα Ινγκρόσσο. Ο Tusse ήταν φιναλίστ στο Σουηδικό Idol 2019, το οποίο μεταδόθηκε στο TV4, μαζί με τον Freddie Liljegren και ήταν, τελικά, ο νικητής στον τελικό.

Αφού κέρδισε το Σουηδικό Idol, κυκλοφόρησε τρία singles, δύο από τα οποία τα ερμήνευσε στο Idol: μια διασκευή του "How Will I Know" στις 22 Νοεμβρίου 2019 ως συμμετέχων στους Top 12 και, ως φιναλίστ, τη δική του εκδοχή του νικητήριου τραγουδιού, "Rain", στις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Ως αποτέλεσμα της νίκης του, έπρεπε να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο single του ως CD single, καθώς και στο iTunes Store. Το τρίτο του single ονομάζεται "Innan du går".

Ο Tusse συμμετείχε στο Melodifestivalen 2021 με το τραγούδι "Voices". Προκρίθηκε απευθείας στον τελικό της 13ης Μαρτίου 2021, τον οποίο νίκησε.

Φυσικά, από το πρώτο λεπτό, η αγωνία για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού της Eurovision στον τελικό έχει χτυπήσει κόκκινο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved