Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Βέλγιο: Μία ροκ... συναυλία από τους Hooverphonic
Eurovision

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Βέλγιο: Μία ροκ... συναυλία από τους Hooverphonic

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Το Βέλγιο εκπροσωπήθηκε στη φετινή Eurovision από τους Hooverphonic και το τραγούδι “The Wrong Place“.

Επί σκηνής είδαμε τον Alex Callier στο πιάνο, τον Raymond Geerts στην κιθάρα, τη Geike Arnaert στο τραγούδι ενώ υπήρχε επίσης ένα ακόμα άτομο στα φωνητικά και ένας ντράμερ.

H Geike βρισκόταν στη μέση της σκηνής και πετριτριγυριζόταν από τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που ήταν πάνω σε βάθρα. Φορούσε ένα κοντό μαύρο εξώπλατο φόρεμα και ψηλοτάκουνες μπότες. Τα υπόλοιπα μέλη ήταν ντυμένα στα μαύρα.

Σκοτεινά χρώματα στη σκηνή δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα που παρέπεμπε άνετα σε μία ροκ συναυλία.

Στις προβολές στη μεγάλη οθόνη είδαμε χέρια και κάποια στιγμή εμφανίστηκε και το πρόσωπο της Geike την ώρα που τραγουδούσε. Η όλη παρουσίαση ήταν ατμοσφαιρικότατη και το βελγικό συγκρότητα «έδωσε ρέστα».

Η εμφάνισή τους άρεσε πολύ στο κοινό καθώς κατάφεραν να τους ταξιδέψουν νοητά και να τους μεταφέρουν σε μια ροκ συναυλία, κάτι που λόγω κορονοϊού έχει λείψει σε πολλούς και αναμφισβήτητα θέλουν να φτάσουν στον τελικό της Eurovision 2021!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι για τη φετινή σκηνική παρουσία του Βελγίου είναι οι Ignace D’Haese και Hans Pannecoucke, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη σκηνική εμφάνιση του νικητή της Eurovision 2019, Duncan Lawrence.

Δείτε την εμφάνιση των Hooverphonic στη σκηνή του Α' Ημιτελικού της φετινής Γιουροβίζιον στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved