Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Το τρυφερό μήνυμα στήριξης του Mike στην Έλενα Τσαγκρινού!
Eurovision

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Το τρυφερό μήνυμα στήριξης του Mike στην Έλενα Τσαγκρινού!

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Απόψε η Έλενα Τσαγκρινού δίνει τη μεγάλη μάχη της για να εξασφαλίσει για την Κύπρο που εκπροσωπεί φέτος στον διαγωνισμό το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και έχει σίγουρα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Mike!

Μπορεί ο γνωστός ράπερ να μη κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας λόγω των συνθηκών και του φόβου που παραμονεύει λόγω κορονοϊού, όμως ο Mike έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να της δείξει έμπρακτα και δημόσια την απόλυτη στήριξή του σε αυτή την προσπάθειά της, ανεβάζοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στα social media με παραλήπτη την όμορφη ξανθιά τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Σήμερα είναι η μέρα σου! Ήρθε η ώρα να λάμψεις αγάπη μου και να δείξεις σε όλο τον κόσμο το ατελείωτο ταλέντο που κρύβεις μέσα σου! Δεν έχει σημασία τι θέση θα φέρεις, γιατί και μόνο που ένα όνειρό σου το έχεις κάνει αληθινό σε καθιστά νικήτρια! Όλοι σου οι φίλοι και η οικογένεια σου είμαστε στο πλευρό σου!!! Goooo baby GO CYPRUS!!!».

Το τρυφερό αυτό μήνυμά του συνόδευε μία υπέροχη φωτογραφία της καθώς ερμηνεύει το El Diablo στη σκηνή της Eurovision σε κάποια από τις προηγούμενες πρόβες της όσο καιρό βρίσκεται στο Ρότερνταμ.

Να θυμίσουμε ότι ο Mike αύριο θα βρεθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και θα μιλήσει για τη σύντροφό του η οποία κάνει ένα επαγγελματικό της όνειρο πραγματικότητα.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved