Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Ρουμανία: Η Roxen με το Amnesia κέρδισε τις εντυπώσεις
Eurovision

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Ρουμανία: Η Roxen με το Amnesia κέρδισε τις εντυπώσεις

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Η νεαρή και πολύ ταλαντούχα Roxen από τη Ρουμανία ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena και ερμήνευσε το “Amnesia”.

Το τραγούδι αποτελεί δημιουργία των Adelina Stîngă, Victor Bouroșu.

Η Roxen ανέβηκε on stage με αφέλειες και κυματιστά μαλλιά με μωβ άκρες! Η τραγουδίστρια είχε αρκετό άγχος μιας και τη Δευτέρα στη γενική πρόβα χρειάστηκε να επαναλάβει την εμφάνισή της λόγω τεχνικών προβλημάτων. Το ίδιο συνέβη και στην Ουκρανία.

Πέντε χορευτές ξυπόλητοι, πραγματοποιούσαν καθ΄όλη τη διάρκεια πολλές κινήσεις αρκετά όμοιες με εκείνες του video clip.

Το φόντο ήταν σκούρο μπλε και μαύρο, ενώ πίσω βλέπαμε σκιές ανθρώπων που προσπαθούσαν ουσιαστικά να δραπετεύσουν.

Η χορογραφία οπτικοποίησε τον στίχο του τραγουδιού αποτυπώνοντας τα προσωπικά προβλήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τον καθένα μας και το πόσο εύκολα μας παρασύρουν κάνοντας έτσι να ξεχάσουμε τον εαυτό μας.

Η ερμηνεύτρια στην πρόβα της είχε αρκετά φωνητικά προβλήματα. Σε κάποιο σημείο δεν της έβγαιναν καν τα λόγια. Το χειλόφωνο δεν τη βοήθησε, καθώς ακουγόταν έντονα η ανάσα της. Πώς τα πήγε όμως τη βραδιά του Α' Ημιτελικού της φετινής Γιουροβίζιον;

Δείτε την εμφάνισή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πως το πραγματικό όνομα της Roxen είναι Larisa Roxana Giurgiu. Πρόκειται για μία ανερχόμενη τραγουδίστρια της deep house μουσικής σκηνής, από τη Ρουμανία, η οποία γνώρισε επιτυχία το καλοκαίρι 2019 όταν συνεργάστηκε με τον μουσικό παραγωγό Sickotoy στο «You don’t love me».
Η Roxen γεννήθηκε στη περιοχή Cluj-Napoca στις 5 Ιανουαρίου 2000 και ανακάλυψε την αγάπη της για τη μουσική όταν ήταν μόλις επτάε τών!
Τον Φεβρουάριο του 2020 ανακοινώθηκε επίσημα πως η ίδια αποτελεί την επιλογή των υπεύθυνων της ρουμανικής τηλεόρασης για την εκπροσώπηση της χώρας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision! Στις 21 του ίδιου μήνα, η Roxen κυκλοφόρησε πέντε τραγούδια ως υποψήφια για τον διαγωνισμό.

To «Alcohol you» που επικράτησε δεν ταξίδεψε ποτέ στον διαγωνισμό αφού η EBU τον ακύρωσε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Για το 2021, η ρουμανική τηλεόραση ανανέωσε τη συνεργασία της με τη νεαρή Roxen η οποία τελικά εκπροσώπησε φέτος τη χώρα της με το «Amnesia» και σίγουρα θέλουν πολύ να φτάσουν στον τελικό και να πάρουν τη νίκη.

Δείτε την εμφάνιση της Ρουμανίας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved