Eurovision 2021 A’ Hμιτελικός: Ιρλανδία: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Lesley Roy
Eurovision

Eurovision 2021 A’ Hμιτελικός: Ιρλανδία: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Lesley Roy

Eurovision 2021 A’ Hμιτελικός: Η Ιρλανδία εκπροσωπήθηκε στη Eurovision 2021 από την Lesley Roy και το τραγούδι «Maps», σε σύνθεση και στίχους της ίδιας.

Η ομάδα της Ιρλανδίας έφερε στη σκηνή της Eurovison μία πραγματικά πολύ εμπνευσμένη δημιουργία. Ψηφιακά χάρτινα δένδρα και πλάνα τα οποία ήταν σαν να βρίσκεται η Lesley μέσα σε ένα βιβλίο.

Με την έναρξη η ερμηνεύτρια ήταν σαν να βγαίνει μέσα από σπηλιά.

Το «Maps» γράφτηκε από την ποπ τραγουδοποιό μαζί με μια ομάδα που περιλαμβάνει τους Lukas Hallgren (παραγωγός της ελβετικής συμμετοχής το 2019), Philip Strand και Emelie Eriksson, και το βιντεοκλίπ γυρίστηκε στο εθνικό πάρκο Wicklow Mountains έξω από το Δουβλίνο.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ της πατρίδας της και της Νέας Υόρκης. Έχει κυκλοφορήσει ένα προσωπικό άλμπουμ, έχει γράψει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως οι Adam Lambert, Miss Montreal και Medina, και επιστρέφει στη Eurovision μετά την περσινή, ματαιωμένη διοργάνωση, όπου θα τραγουδούσε το «Story of My Life».

Να αναφέρουμε ότι η Lesley συνεργάζεται με τον Σουηδό χορογράφο Fredrik «Benka» Rydman, ο οποίος ήταν αυτός που σχεδίασε και την εμφάνιση του νικητήριο Heroes του Mans Zelmerlow το 2015, αλλά και του Eric Saade στο φετινό Melodifestivalen. Η συνεργασία τους προέκυψε το βράδυ της κυκλοφορίας του Maps, όταν η Lesley του έστειλε μήνυμα στα social media!

«Ήμουν fan της εμφάνισης του Mans, όπως εκατομμύρια άλλων ανθρώπων. Έστειλα μήνυμα στον Benka και του είπα «πιθανότατα κάθε χώρα να σου κάνει πρόταση κάθε χρόνο, αλλά τι θα έλεγες για την ιρλανδική συμμετοχή». Μου απάντησε αμέσως, του άρεσε και δουλέψαμε την ιδέα κυριολεκτικά την επόμενη μέρα.» ανέφερε!

Δείτε την εμφάνιση της Ιρλανδίας στον Α' Ημιτελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved