Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Η πρώτη φωτό της Τσαγκρινού από το green room!
Eurovision

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Η πρώτη φωτό της Τσαγκρινού από το green room!

Eurovision 2021 Α' Ημιτελικός: Πανέτοιμη να ριχτεί στη μάχη για τη διεκδίκηση της θέσης που της αναλογεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου είναι η Έλενα Τσαγκρινού η οποία ήδη βρίσκεται με την υπόλοιπη Κυπριακή αποστολή στο green room

H όμορφη τραγουδίστρια η οποία διαγωνίζεται απόψε στην όγδοη θέση στον Α' Ημιτελικό, δείχνει να έχει πολύ καλή διάθεση και να είναι αποφασισμένη να φέρει την πρώτη μεγάλη νίκη για την Κύπρο με το τραγούδι της El Diablo.

Ήδη μάλιστα ανέβασε και τις πρώτες φωτό μέσα από το green room όπου βρίσκονται όλες οι αποστολές των χωρών που διαγωνίζονται απόψε.

Να θυμίσουμε ότι χθες το βράδυ έγινε η δεύτερη γενική πρόβα των χωρών που λαμβάνουν μέρος στον αποψινό Α’ Ημιτελικό και ξεσήκωσε... το στάδιο με την εκρηκτική της παρουσία επί σκηνής.

Το χειροκρότημα που απέσπασε η καλλονή τραγουδίστρια ήταν ίσως το πιο δυνατό από κάθε άλλη χώρα και αυτό της έδωσε δυνατό boost και αυτοπεποίθηση για να μπορεί απόψε το βράδυ να ανέβει στην σκηνή και να τα σαρώσει όλα!

Την Έλενα Τσαγκρινού την πλαισιώνουν 4 καλλίγραμμες χορεύτριες οι οποίες είναι επίσης εντυπωσιακές μέσα στις πορτοκαλί-κόκκινες βινίλ ολόσωμες φόρμες τους. Φυσικά η επιλογή του χρώματος δεν είναι διόλου τυχαίο αφού παραπέμπει στην... κόλαση του... El Diablo το οποίο τραγουδάει η Έλενα Τσαγκρινού.

Δείτε την σειρά εμφανίσεων στον αποψινό Ά Ημιτελικό:

01 Λιθουανία – The Roop – «Discoteque»
02 Σλοβενία – Άνα Σόκλιτς – «Amen»
03 Ρωσία – Μανίζα – «Russian Woman»
04 Σουηδία – Tusse – «Voices»
05 Αυστραλία – Montaigne – «Technicolour»
06 Βόρεια Μακεδονία – Vasil – «Here I Stand»
07 Ιρλανδία – Λέσλι Ρόι – «Maps»
08 Κύπρος – Έλενα Τσαγκρινού – «El Diablo»
09 Νορβηγία – Tix – «Fallen Angel»
10 Κροατία – Αλμπίνα Γκρτσιτς – «Tick-Tock»
11 Βέλγιο – Hooverphonic – «The Wrong Place»
12 Iσραήλ – Έντεν Αλέν – «Set Me Free»
13 Ρουμανία – Roxen – «Amnesia»
14 Αζερμπαϊτζάν – Efendi – «Mata Hari»
15 Ουκρανία – Go_A – «Shum» (Шум)
16 Μάλτα – Destiny – «Je me casse»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα στοιχήματα η Κύπρος είναι στη δεύτερη θέση, ενώ στην πρώτη βρίσκεται η Μάλτα με το τραγούδι «Je me casse».

Δείτε παρακάτω τη φωτό που ανέβασε η Έλενα Τσαγκρινού από το green room προτρέποντας τους followers της να ψηφίσουν για την Κύπρο! Καλή επιτυχία Κύπρο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved