Eurovision

Eurovision 2021: Ελπίδα: «Υπήρξε κατάφωρη αδικία εις βάρος της Κύπρου»

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Η Ελπίδα η οποία έχει μεγάλη εμπειρία από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, μίλησε στην εκπομπή Ανίτα Κοίτα, για τις πρώτες εντυπώσεις της μετά το τέλος του φετινού θεσμού. 

Θα θυμάστε ότι η Ελπίδα είχε εμφανιστεί στο παρελθόν το "Σωκράτη εσύ σούπερ στα" και παρακολουθεί κάθε χρόνο τον διαγωνισμό.

Στον φετινό λοιπόν διαγωνισμό είχε κάποιες ενστάσεις. Όπως ότι τα δύο κορίτσια, η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού ήταν μεν πολύ καλές, όμως συγχρόνως δεν είχαν και την εμπειρία που απαιτείται για να καθηλώσουν την Ευρώπη.

Όμως, τόνισε ότι θεωρεί πως υπήρξε κατάφωρη αδικία εις βάρος της Κύπρου καθώς άξιζε για πολύ υψηλότερη θέση, όμως οι βαθμολογίες την χαντάκωσαν και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει μέσα στη δεκάδα, όπως έγινε με την Ελλάδα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επίσης μίλησε για τα τραγούδια που της άρεσαν στον φετινό διαγωνισμό, λέγοντας πως τρελάθηκε με αυτό της Γαλλίας αλλά και της Ελβετίας.

Η Ελπίδα επίσης μίλησε και για τις δικές της περιπέτειες όταν είχε συμμετάσχει, αποκαλύπτοντας πως τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της έκλεψαν τα ρούχα που θα φορούσε επί σκηνής και έτσι αναγκάστηκε μέσα σε ένα 24ωρο να το φτιάξει μόνη της από την αρχή.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ελπίδα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved