Eurovision

Αμάντα Γεωργιάδη: «Στην αρχή φοβόμουν ότι ο Φωκάς θα μου έλεγε τι να κάνω. Θέλω να έχω τον έλεγχο»

Gossip-tv Team

Η Αμάντα Γεωργιάδη και ο Φωκάς Ευαγγελινός παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησαν για την ερχόμενη Eurovision, όπου η τραγουδίστρια εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι "Die Together".

Όλη η Ελλάδα βρίσκεται στον παλμό της Eurovision, μιας και την ερχόμενη εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε τους δυο ημιτελικούς και στη συνέχεια τον μεγάλο τελικό, όπου θα κρίνει και τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού για το 2022!

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και ο Φωκάς Ευαγγελινός, που έχει αναλάβει την χορογραφία και το performance στη σκηνή παρευρέθηκαν στην εκπομπή "After Dark" και μίλησαν για όλους και για όλα στον Θέμη Γεωργαντά. Η Αμάντα Γεωργιάδη τόνισε ότι δεν έχει τόσο άγχος για το τραγούδι, αλλά κυρίως για τα τεχνικά ζητήματα, που ίσως προκύψουν κατά την διάρκεια και ενδέχεται να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, που έχει στο μυαλό της σαν τελικό.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός δήλωσε τόσο ανυπόμονος, όσο και συγκινημένος, μιας και είπε ότι όσες ώρες και αν κάνει πρόβα με την Αμάντα, εκείνη είναι ακούραση και εξακολουθεί να τραγουδά κανονικά και αυτό είναι κάτι που τον συγκινεί.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι "Die Together" παρακάτω:

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Αμάντα Γεωργιάδη: «Είμαι control freak, ήθελα να έχω τον έλεγχο, στο τι θα φορέσω, σε όλα. Στην αρχή φοβόμουν ότι θα έρθει ο Φωκάς και θα μου πει "θα κάνεις το ένα, το άλλο". Αυτό που μου άρεσε είναι ότι βάλαμε το τραγούδι, του είπα τι ήθελα εγώ, έκανα της κινήσεις μου και από εκεί δουλέψαμε κάτι μαζί...

Από την πλευρά του, ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε: «Θα δούμε κάτι τελείως μίνιμαλ. Αυτό ήταν το στοίχημά μου. Ήθελα όλα να είναι μέσα από τα μάτια της Αμάντα. Εγώ προσπάθησα να αποτυπώσω τι σημαίνει ερημιά και φθορά και νομίζω τα έχω καταφέρει»

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συζήτησή τους παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved