Eurovision

Eurovision 2022 Τελικός: Γερμανία: Με ένα πιάνο και μια κιθάρα ο Malik Harris τραγούδησε Superstars

Eurovision 2022 Τελικός: Ο Malik Harris εκπροσωπεί φέτος τη Γερμανία με το τραγούδι Superstars και ελπίζει να κατακτήσει τις καρδιές των Ευρωπαίων. 

Ο 24χρονος Malik όταν ήταν 13 ετών, έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα και keyboard και άρχισε να ερμηνεύει επανεκτελέσεις τραγουδιών. Έχοντας ως πρότυπα τους Ed Sheeran, Macklemore και Eminem o Malik αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι κυκλοφορώντας το 2018 το πρώτο του single.

Τον Οκτώβρη του 2020 ήταν ο νούμερο ένα Γερμανός καλλιτέχνης που φωτογραφία του έμεινε για μία ολόκληρη εβδομάδα στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Ο Malik, όπως είδαμε και στις πρόβες του τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε να τραγουδάει σε ένα μικρό πιάνο, έχοντας την κιθάρα του στην πλάτη. Βρισκόταν μόνος επί σκηνής, έχοντας όμως διάφορα μουσικά όργανα γύρω του. Στο πάτωμα υπήρχαν χαλιά. Στη συνέχεια τραγούδησε όρθιος παίζοντας κιθάρα. Σε ό,τι αφορά τα εφέ φωτισμού, ήταν αρκετά χαμηλοί οι τόνοι ενώ ο ίδιος ο ερμηνευτής ήταν ιδιαίτερα καλός. Ο σκηνοθέτης θέλησε να προσδώσει μία αίσθηση νοσταλγίας από τα παλιά, χαρίζοντας στο κοινό την αυταπάτη ενός τοπίου στην ομίχλη.

Η πορεία της Γερμανίας στον διαγωνισμό της Eurovision θεωρείται σχετικά μέτρια. Συμμετέχει από την αρχή και είχε μόνο μία απουσία, το 1996. Έχει κερδίσει δύο φορές, μία το 1982 και μία το 2010 στο Όσλο, όταν η Λένα κέρδισε με το τραγούδι "Satellite". Η Γερμανία τερμάτισε δεύτερη τέσσερις φορές και τρίτη πέντε φορές, με σύνολο έντεκα τερματισμούς στην πρώτη τριάδα.

Δείτε την εμφάνιση του Γερμανού μέσα από φωτογραφίες:

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνισή του στον τελικό:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved