Eurovision

Eurovision 2022: H Chanel από την Ισπανία δέχτηκε ρατσιστική επίθεση- Έσβησε τα social προφίλ της!

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Η Ναταλία Γερμανού έκανε λόγο για την τραγουδίστρια της Ισπανίας, λέγοντας ότι είναι ένα κορίτσι που έχει υποστεί πολύ bullying για την καταγωγή της, επειδή οι γονείς της κατάγονται από την Κούβα. 

Ήταν μια από τις εμφανίσεις, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του 66ου διαγωνισμού της Eurovision, αφού η εμφάνιση στη σκηνή ήταν "εκρηκτική".

Η Chanel, η τραγουδίστρια, η οποία εκπροσώπησε την Ισπανία, έβαλε τα δυνατά της και μάλιστα από πολλούς θεωρούταν ως ένα από τα φαβορί για την μεγάλη νίκη στον διαγωνισμό. Η ίδια, με το τραγούδι "SloMo" ανέβηκε στη σκηνή και κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 459 βαθμούς συνολικά από το κοινό, αλλά και τις χώρες που ψήφισαν.

Δείτε παρακάτω την εμφάνισή της στον τελικό:

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της "Καλύτερα Δε Γίνεται" ανέφερε για την συγκεκριμένη κοπέλα ότι είναι ένα κορίτσι που έχει υποστεί στη ζωή της πάρα πολύ bullying για την καταγωγή της, μιας και οι δυο της γονείς είναι από την Κούβα. Η Chanel είχε σβήσει τα προφίλ της στα social media μετά από ρατσιστική επίθεση που είχε δεχτεί, ενώ είχε αναγκαστεί να παρατήσει και την ενασχολησή της με την ρυθμική γυμναστική, όπου είχε προχωρήσει μέχρι και τον πρωταθλητισμό, πάλι για τον ίδιο λόγο.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε επίσης ότι μια πελάτισσα σε ένα ταχυδρομείο, είχε απευθυνθεί στη Chanel λέγοντάς της να γυρίσει πίσω στη χώρα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved