Eurovision

Οι κόντρες στη Eurovision άρχισαν!

Gossip-tv Team

Τα... μαχαίρια έχουν βγει ήδη μεταξύ των χορογράφων που κινούνται στους κόλπους της Eurovision μετά την ανάληψη καθηκόντων για τη χορογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου τη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Στην εμφάνισή της τη βραδιά επιλογής τραγουδιού για την Ελλάδα, η Ελευθερία χορογραφήθηκε από τον φίλο της και άλλοτε συνεργάτη της Νίκο Μαριάνο ο οποίος δήλωσε πως οι άλλες δύο χορογράφοι που κατέθεσαν την πρότασή τους για τη χορογραφία της τραγουδίστριας στο Μπακού, η Μαρία Λυραράκη και η Έμμυ Ζαριάν, δεν θα έπρεπε να είναι πικραμένες που δεν επιλέχθηκαν. Η δήλωσή του αυτή φαίνεται να ενόχλησε τις δύο χορογράφους και η τελευταία έδωσε την απάντησή της μέσα από την Πρωινή Μελέτη: «Δεν έχουμε λόγο να είμαστε πικραμένες. Τι είχαμε τι χάσαμε. Δεν είμαι πικραμένη. Θα πω πολύ απλά ότι η χορογραφία της Ελευθερίας τη βραδιά του ελληνικού τελικού, δεν είχε αρχή και τέλος». Όσο για τον Κωνσταντίνο Ρήγο, η Έμμυ Ζαριάν είπε πως όταν τον γνώρισε, της τον σύστησαν ως σκηνοθέτη και όχι ως χορογράφο.

Πάντως, σε ό,τι αφορά την τραγουδίστρια, έφυγε για Κύπρο που είναι και ένας από τους σταθμούς του πρόμο τουρ που θα κάνει ώστε να παρουσιάσει το τραγούδι της. Το Afrodisiac αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση και έχει πολλές προοπτικές να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα και γιατί όχι και στην πεντάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved