Eurovision

Eurovision 2012: Ήβη Αδάμου: «Έκλαψα μετά τον τελικό»

Gossip-tv Team

Η Ήβη Αδάμου καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό mou» μίλησε για την Eurovision, τις ενστάσεις για την βαθμολογία της και πώς αισθάνθηκε αφού τέλειωσε όλο αυτό.

Πολλά είχαν ακουστεί στον ημιτελικό για τα μπάσα της φωνής της και αν είχαν πειράξει λίγο τον ήχο. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι μεγαλώνει και η φωνή της αλλάζει αλλά υπήρξαν προβλήματα στον ήχο και ήταν λίγο βραχνιασμένη.

«Είναι η κανονική μου φωνή. Έχει αλλάξει η φωνή μου και είναι λογικό γιατί μετά τα 18 συνήθως γίνεται η αλλαγή. Όταν μεγαλώνεις αλλάζει η φωνή, η δική μου έγινε πιο μπάσα. Είχαμε και μερικά προβληματάκια με τον ήχο που κι αυτό δεν μας βοήθησε, τη βραδιά του ημιτελικού συγκεκριμένα».

Ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την προσπάθεια αυτή. Όσο για το κομμάτι της η ίδια νιώθει υπερήφανη.

«Εγώ πιστεύω ότι ήταν ό,τι καλύτερο το κομμάτι για το 2012, μιας και έρχεται το καλοκαίρι. Είναι ένα κομμάτι που μιλάει για αγάπη κάτι που μας ενδιαφέρει όλους και είναι γεμάτο ενέργεια. Αυτό θέλαμε να μεταδώσουμε ενέργεια μέσα από την τηλεόραση».

Μάλιστα ακούστηκε ότι έχει υπάρξει ένσταση για τη βαθμολογία που πήρε η κυπριακή συμμετοχή.

Το ΡΙΚ έχει αρχίσει να κάνει μια ένσταση αλλά δεν ξέρω για το θέμα εγώ προσωπικά, γιατί το κανάλι είναι που αποφασίζει».

Περίμενε μια πιο υψηλή θέση;

«Ναι, περιμέναμε μια πιο υψηλή θέση αλλά από την άλλη ξέρουμε πόσο απρόβλεπτη είναι η Eurovision και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Οπότε δεν μας φάνηκε ούτε και παράξενο».

Μετά το τέλος της Eurovision εξομολογήθηκε ότι στενοχωρήθηκε και έκλαψε λίγο αλλά πιστεύει ότι ήταν λόγω κούρασης.

«Στενοχωρήθηκα και έκλαψα λίγο. Νομίζω μου βγήκε από την κούραση πιο πολύ.

Ενώ μίλησε για τους άντρες και πόσο εύκολο την φλερτάρουν πλέον που είναι αναγνωρίσιμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved