Eurovision

Eurovision 2021: Η αντίδραση της Μπάρκα όταν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή της Τσαγκρινού

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό για το 2021.

Η Κύπρος ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ανακοινώνοντας το όνομα της Έλενας Τσαγκρινού. Η εκκεντρική 26χρονη τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο το οποίο θα εκπροσωπήσει τη γειτονική χώρα στη Eurovision 2021.

Το τραγούδι το οποίο και θα ακούσουμε το επόμενο διάστημα είναι το "El Diablo".

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι Thomas Stengaard (μέλος της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού Only Teardrops, που έφερε τη νίκη στην Δανία το 2013), Laurell Barker (μία από τους συνθέτες της συμμετοχής της Ελβετίας το 2018 Stones, του Ηνωμένου Βασιλείου το 2019 Bigger Than Us, της Γερμανίας το 2019 Sister, της Ελβετίας το 2019 She got me, της Πολωνίας το 2020 Empires, αλλά και πολλών τραγουδιών που έχουμε δει να διαγωνίζονται σε εθνικούς τελικούς διαφόρων χωρών), Jimmy Joker (συνθέτης και παραγωγός όπου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως τους Pitbull, Enrique Iglesias, J.Lo, Nicki Minaj, Marc Anthony, Usher, Daddy Yankee, Ne-Yo, Akon και Flo-Rida) και Oxa.

Την είδηση ανακοίνωσε και η πρωινή παρέα του Mega. Συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα δεν γνώριζε τίποτα για τη συμμετοχή της Έλενας στη Eurovision 2021. Ωστόσο ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να ενημερώσει την ίδια και τους τηλεθεατές του Πάμε Δανάη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved