Eurovision

Eurovision 2021: Ο Daði Freyr επιστρέφει φέτος στον διαγωνισμό με το «10 years» για την Ισλανδία

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Η Ισλανδία με τους Daði Freyr & Gagnamagnið, επιστρέφει στον διαγωνισμό με έναν και μόνο στόχο... τη νίκη στον διαγωνισμό της Eurovision.

Στις 23 Οκτωβρίου 2020, το RÚV επιβεβαίωσε ότι ο Daði και η μπάντα του Gagnamagnið θα εκπροσωπήσει την Ισλανδία στο διαγωνισμό της Eurovision το 2021. Το τραγούδι, με τίτλο "10 Years" κυκλοφόρησε στις 13 Μαρτίου.

Ο Daði Freyr Pétursson είναι γνωστός ως Daði Freyr ή από το μονοφωνικό Daði, είναι Ισλανδός μουσικός που ζει στο Βερολίνο της Γερμανίας. Αυτός με τη μπάντα του, Gagnamagnið εκπροσωπεί και φέτος την Ισλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Ισλανδία διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου και έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του σόου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Daði γράφει εξ’ ολοκλήρου και αποκλειστικά τα τραγούδια του, σχεδιάζει τις πράσινες στολές των Gagnamagnið, κάνει τις χορογραφίες.

Και μπορεί πέρυσι λόγω πανδημίας να μην έγινε ο μουσικός διαγωνισμός, όμως η χορογραφία του τραγουδιού “Think about things” που γράφτηκε για την Eurovision 2020 έγινε viral και το ταξίδι του "10 years" έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένουμε να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσει!

Δείτε το τραγούδι της Ισλανδικής συμμετοχής παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved