Eurovision

Eurovision 2021: Η Τσαγκρινού αναχώρησε για Ρότερνταμ και έδωσε... spoiler για την εμφάνισή της

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού η οποία εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για Ολλανδία μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία θα τραγουδήσει στο stage της Eurovision το τραγούδι El Diablo το οποίο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όταν πρωτοακούστηκε, παραδέχτηκε ότι δεν έχει καθόλου άγχος καθώς δεν θεωρεί ότι τη βοηθάει σε κάτι ως συναίσθημα ενώ για ακόμα μία φορά είπε ότι δεν θα έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της Mike καθώς αν πήγαινε μαζί της δεν θα αφοσιωνόταν στη δουλειά αλλά θα έκαναν... διακοπές!

Η Έλενα Τσαγκρινού επίσης μας έδωσε και μικρά μικρά spoilers για την εμφάνισή της στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, τονίζοντας πως το ρούχο της αλλά και γενικότερα η συνολική εικόνα που θα παρουσιάσει με τους συνεργάτες της θα είναι άκρως λαμπερά.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης ότι θέλει να δει στον τελικό και σε πολύ καλή θέση, μαζί με το τραγούδι της, την Ελλάδα φυσικά στέλνοντας ευχές για καλή επιτυχία.

Δείτε τι άλλο είπε η Έλενα Τσαγκρινού, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση της για Ρότερνταμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved