Eurovision

After Dark: Ο μεγαλύτερος φόβος της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη Eurovision!

Gossip-tv Team

Μόλις λίγα 24ωρα πριν τον ημιτελικό της Eurovision στο Ρότερνταμ όπου διαγωνίζεται η Στεφανία Λυμπερακάκη, η ίδια βρέθηκε στο After Dark και μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

«Όταν είδα τον Σάκη Ρουβά είπα αυτό θέλω να κάνω. Με την Έλενα Παπαρίζου ήμουν πολύ μικρή», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου έκαναν πρόταση και είπα κατευθείαν ναι. Ήμουν στα Mad Awards και είδα εκεί τον Δημήτρη Κοντόπουλο και πήγα και του είπα είμαι αυτή. Εκείνος μου είπε να πάω στο studio να δούμε κάποια κομμάτια. Μετά έγινε η πρόταση για τη Eurovision και μετά ήρθε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ήξερα ποιος ήταν αλλά δεν ήξερα ότι έχει κάνει τόσα πολλά για τη Eurovision».

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός βρέθηκαν στο στούντιο και μίλησαν για το νεαρό κορίτσι που φέτος εκπροσωπεί τη χώρα μας στον διαγωνισμό.

«Όταν ήρθε λέω θα είναι μια τρελή, αλλά όταν μιλήσαμε παραπάνω είδα ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Την ψάξαμε και καταλάβαμε ότι δεν είναι μια τυχαία κοπέλα», είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης για τη Στεφανία ενώ ο Φωκάς τόνισε για εκείνη: «Η Στεφανία είναι ένα λαμπερό και ευγενικό παιδί και με ήθος. Δουλεύει πολύ σκληρά και είναι τσαούσα».

Όσο για τον μεγαλύτερο φόβο της Στεφανίας στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου διεξάγεται φέτος η Eurovision, η ίδια παραδέχτηκε: "Είναι τα τακούνια ο μεγαλύτερος φόβος μου".

Δείτε τι άλλο είπε η νεαρή τραγουδίστρια στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved