Οι πιο… σοκαριστικές στιγμές της Britney Spears
Fun Lists

Οι πιο… σοκαριστικές στιγμές της Britney Spears

Μπορεί η Britney Spears να είναι μόλις 30 χρονών, όμως έχει καταφέρει να μας σοκάρει για μία ολόκληρη ζωή με τα καμώματά της.

Η πριγκίπισσα της ποπ κατάφερε να γίνει εξώφυλλο για όλους τους λάθος λόγους από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της, όμως η επιτυχία της ακόμα και σήμερα αποδεικνύει πως έχει διαχρονικότητα στο χώρο της παγκόσμιας showbiz, ό,τι και αν κάνει. Από πού να αρχίσουμε όμως σε ό ,τι έχει να κάνει με τις πιο κακές στιγμές της; Από τα 17 της κιόλας, η Britney θέλησε να προκαλέσει με το σέξι, και πολύ προκλητικό για την ηλικία της, εξώφυλλό της στο περιοδικό Rolling Stone όπου εμφανίστηκε με ροζ... αξεσουάρ και με ιδιαίτερα προκλητική πόζα που... υποσχόταν πολλά.

Ακολούθησε ένας ξαφνικός γάμος, μόλις στα 18 της χρόνια με έναν παιδικό της φίλο, τον Jason Alexander τον οποίο παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας σε μία τελετή... άρπα κόλλα! Μπορεί ο γάμος να διήρκησε μόλις 55 ώρες, όμως η Britney ξαναχαρακτηρίστηκε... κακό κορίτσι. Μία άλλη σοκαριστική στιγμή που μας χάρισε ήταν το 2003 σε μουσική εκδήλωση όπου εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή με τη Madonna και άρχισαν να φιλιούνται στο στόμα, υπό τους ήχους του Like a Virgin. Λίγους μήνες αργότερα, η Britney ανακοίνωσε τους αρραβώνες της με τον Kevin Federline, ο οποίος την ίδια περίοδο περίμενε το δεύτερο παιδί του από την μέχρι τότε σύντροφό του Shar Jackson, κάτι που φυσικά αποτελούσε εκείνη την εποχή το αγαπημένο σκάνδαλο.

Το 2006 η Britney σκανδάλισε ξανά καθώς απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό χωρίς... εσώρουχα, έχοντας στην παρέα της τα άλλα κακά κορίτσια της διεθνούς showbiz, την Paris Hilton και την Lindsay Lohan. Και φυσικά μία κορυφαία κακή στιγμή της Britney ήταν όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να ξυρίζει... γουλί τα μαλλιά της, ύστερα από σοβαρές ψυχολογικές διακυμάνσεις που είχε αλλά και προβλήματα που αντιμετώπιζε με ουσίες και αλκοόλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved