Οι πιο ακριβές Barbie Dolls στον κόσμο
Fun Lists

Οι πιο ακριβές Barbie Dolls στον κόσμο

Εσείς πόσα θα πληρώνατε για να αποκτήσετε μια Barbie; Ότι και να απαντήσατε στην ερώτηση είμαστε σίγουροι πως δεν θα φτάνατε το ποσό των 500.000 Ευρώ! Τόσο όμως κοστίζει η ακριβότερη...

Το τοπ των πιο ακριβών διάσημων εκδόσεων της κούκλας Barbie, ξεκινάει με το πρώτο μοντέλο που έβγαλε στην αγορά η Mattel to 1959. Πρόκειται για μια κούκλα ιστορικής πια αξίας. Η ξανθιά πασίγνωστη πια Barbie πρωτοεμφανίστηκε με κότσο και χειροποίητο ριγέ ασπρόμαυρο μαγιό. Η τιμή της σήμερα είναι γύρω στα 8.000 δολλάρια.

Αμέσως μετά ακολουθεί μια συλλεκτική έκδοση της διάσημης κούκλας. Η Barbie De Beers. Ο διάσημος οίκος κοσμημάτων δημιούργησε την εν λόγω κούκλα για την επέτειο των 40 ετών από την πρώτη κυκλοφορία της. Πρόκειται για μια διαφορετική Barbie από τις συνηθισμένες αφού είναι μια... μελαχρινή καλλονή που το εξωτικό φόρεμά της είναι στολισμένο με αληθινά διαμάντια και λευκόχρυσο. Η τιμή της σήμερα φτάνει τα 85.000 δολλάρια.

Η επόμενη σε αξία δημιουργήθηκε για την προώθηση της ταινίας με πρωταγωνίστρια την διάσημη κούκλα "Η Barbie και το διαμαντένιο κάστρο" και "λανσαρίστηκε" στο Μεξικό. Η εν λόγω κούκλα δεν δημιουργήθηκε προς πώληση αλλά η αξία της σήμερα φτάνει τα 95.000 δολλάρια.

Τέλος η ακριβότερη, μακράν, κούκλα της σειράς barbie είναι αυτή που δημιούργησε ένας επίσης διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων, ο Stefan Canturi. Μόνο το περιδέραιό της περιλαμβάνει διαμάντι 3 καρατίων! Η αξία της σήμερα αγγίζει το εξωφρενικό για κούκλα ποσό των 540.000 δολλαρίων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved