Οι σταρ που έσβησαν τατουάζ από το κορμί τους για να μη… θυμούνται!
Fun Lists

Οι σταρ που έσβησαν τατουάζ από το κορμί τους για να μη… θυμούνται!

Το τατουάζ, ως γνωστόν μένει ανεξίτηλο για πάντα πάνω στο σώμα, γι' αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι είναι θαυμαστές του και κάνουν συνεχώς σε διάφορα μέρη του κορμιού τους.

Μερικές φορές, όμως, κάτι που κάποτε θα ήθελες να θυμάσαι για πάντα, τώρα δεν θες ούτε να το βλέπεις. Και συνήθως, επειδή αυτά τα ανεξίτηλα σημάδια έχουν να κάνουν με συναισθήματα, σχέσεις, έρωτες και τέλος πάντως κάποιες σημαντικές στιγμές ενός ανθρώπου, είναι σημαντικό για εκείνον που φέρει το συγκεκριμένο σημάδι, να απαλλαγεί από αυτό. Έτσι την «πάτησαν» και πολλοί σταρ οι οποίοι πριν από χρόνια έκαναν τατουάζ, όμως πλέον οι συνθήκες της ζωής τους έχουν αλλάξει τόσο που αυτό ή αυτά τα σημάδια πρέπει να σβηστούν από πάνω τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Angelina Jolie όταν ήταν παντρεμένη με τον Billy Bob Thorton είχε κάνει τατουάζ με το όνομά του, όπως είχε κάνει και εκείνος για εκείνη. Όμως, όταν αυτός ο έρωτας τελείωσε οριστικά, η ηθοποιός 'έσβησε' το όνομά του αποφασίζοντας να καλύψει το μπράτσο της με τις συντεταγμένες των περιοχών όπου είχαν γεννηθεί τα παιδιά της. Γιατί φαίνεται πως θα σκέφτηκε πως από τα παιδιά της δεν μπορεί να... χωρίσει!

Η Megan Fox έχει ψύχωση με τα τα τατουάζ και μάλιστα έχει ήδη επτά σε όλο της το σώμα. Πρόσφατα όμως αποφάσισε να απαλλαγεί από το τατουάζ της Μέριλιν Μονρόε που είχε στο μπράτσο της, δηλώνοντας μάλιστα πως ήθελε να το 'σβήσει' επειδή η συγκεκριμένη ξανθιά ντίβα ήταν αρνητικός χαρακτήρας καθώς έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. «Δεν θέλω να προσελκύω τέτοιου είδους αρνητική ενέργεια στη ζωή μου» είχε δηλώσει η Megan Fox η οποία φρόντισε να απαλλαγεί σύντομα από τη συγκεκριμένη φιγούρα.

Ένας άλλος χωρισμός που έφερε και σβήσιμο τατού ήταν αυτός ανάμεσα στην Eva Longoria και τον Tony Parker. Η εκρηκτική μελαχρινή, μετά το τέλος του γάμου της, έσβησε το τατουάζ που είχε στο πίσω μέρος του λαιμού της το οποίο ήταν αφιερωμένο στον μέχρι τότε αγαπημένο της.

Ο Charlie Sheen και η Denise Richards είχαν γράψει ο ένας το όνομα του άλλου σε τατουάζ στο σώμα τους, εκείνος στον καρπό του και εκείνη στον αστράγαλο. Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, εκείνος το έσβησε τελείως και εκείνη προτίμησε να κάνει στη θέση του μία νεράιδα.

Η Britney Spears, υποκινούμενη από την Madonna, τη φίλη της, πριν από μερικά χρόνια έκανε ένα τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού της με σύμβολα της Kabbalah, όμως φαίνεται πως κατάλαβε πως είχε... παρασυρθεί και το 2008 αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτό.

Στις αρχές της καριέρας του, ο Johnny Depp είχε ερωτευτεί τρελά τη Winona Ryder και μάλιστα είχε γράψει στ μπράτσο του «Winona για πάντα». Όταν όμως τελείωσε αυτή η σχέση, δεν είχε λόγο ύπαρξης ούτε το τατουάζ. Έτσι αποφάσισε να κάνει... μετατροπή για να μη θυμάται παλιές αγάπες που τέλειωσαν άδοξα. Έτσι, έσβησε το «na» από το τελείωμα του ονόματος της πρώην αγαπημένης του και πλέον το μπράτσο του γράφει 'Wino για πάντα'. Τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό, μόνο ο ίδιος ξέρει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved