Οι 10 χειρότερες ταινίες με πρωταγωνιστές κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ! (φωτό)
Fun Lists

Οι 10 χειρότερες ταινίες με πρωταγωνιστές κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ! (φωτό)

Μπορεί να πήγαν καλά εισπρακτικά οι ταινίες που θα διαβάσετε παρακάτω, μπορεί οι πρωταγωνιστές τους να είναι τα κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ και πράγματι με πολύ καλές ερμηνείες στο ενεργητικό τους, όμως στο βιογραφικό τους έχουν και... μελανά σημεία στην καριέρα τους.

Διαβάστε ποιες ταινίες με ποιους πρωταγωνιστές πήραν τις χειρότερες κριτικές από τους experts του χώρου.

Η Meryl Streep μπορεί να είναι ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες σε Όσκαρ (17 τον αριθμό) αλλά ακόμα και εκείνη πρωταγωνίστησε σε ταινία που δεν άρεσε σε κανέναν κριτικό. Πρόκειται για την ταινία «Evening» η οποία δεν άρεσε καθόλου. Ο Jack Nicholson και η ταινία 'The Bucket List' η οποία περιστρέφεται γύρω από τον θάνατο με χιουμοριστικό τρόπο, δεν φαίνεται να άρεσε και ιδιαίτερα και φυσικά συγκέντρωσε πολύ κακές κριτικές. Αν και η ταινία Cocktail του Tom Cruise τον καθιέρωσε το 1988 ως τον νέο κούκλο του Χόλιγουντ και μάλιστα η κινηματογραφική παραγωγή πήγε πολύ καλά στο box office, πήρε πολύ κακές κριτικές, μεταξύ των οποίων και η εξής πολύ δυσφημιστική: «Όσο πιο πολύ σκέφτεσαι τι πραγματικά συμβαίνει στο Cocktail, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι πόσο κενή ταινία είναι». Η Kate Winslet στην ταινία 'The Life of David Gale' αν και έχει κερδίσει Όσκαρ δεν κατάφερε να πείσει με την ερμηνεία της, καθώς η παραγωγή δεν άρεσε καθόλου. Ένας άλλος οσκαρικός ηθοποιός, ο Denzel Washington υποδύθηκε στην ταινία 'John Q' έναν άντρα που παίρνει όμηρο σε ένα νοσοκομείο ώστε να εκβιάσει για την εγχείρηση στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο γιος του ώστε να σωθεί η ζωή του. Και μόνο το περιεχόμενο του σεναρίου θεωρήθηκε χειρότερο και από τα σκουπίδια μιας σαπουνόπερας στην τηλεόραση. Έτσι, η ταινία δεν κατάφερε να 'σωθεί' επειδή είχε καλό πρωταγωνιστή. Στην περίπτωση του Dustin Hoffman και της ταινίας 'Little Fockers' ισχύει αυτό που λένε πολλοί στους κόλπους του Χόλιγουντ, ότι δηλαδή προτίμησαν οι συντελεστές να δημιουργήσουν μία ταινία που θα πήγαινε καλά στο box office χωρίς να κοιτάξουν καν την ποιότητα που θα σέρβιραν στους σινεφίλ. Ως μία από τις χειρότερες επιλογές του Tom Hanks καθ' όλη τη μακρά και πολύ επιτυχημένη καριέρα του χαρακτηρίζουν πολλοί την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει στην ταινία 'Larry Crowne' που δεν άρεσε καθόλου στους κριτικούς κινηματογράφου παγκοσμίως.

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν συγχωρούν στον Robert De Niro τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πήρε στην ταινία 'New Year's Eve', όμως αρκετοί είναι και εκείνοι που σχολιάζουν πως ο μόνος λόγος που πήρε μία τέτοια απόφαση ήταν επειδή ήθελε να δει τον λογαριασμό του στην τράπεζα να αποκτά περισσότερα μηδενικά.

Πολλοί ήταν οι κριτικοί κινηματογράφου που απογοητευτήκαν οικτρά για την απόφαση της Jane Fonda να συμπρωταγωνιστήσει με την Jennifer Lopez στην ταινία 'Monster-in-Law', μία αισθηματική κομεντί που όμως δεν άρεσε καθόλου ενώ οι κριτικοί την εποχή της προβολής της ταινίας έγραφαν: «Η Jane Fonda κάποτε έδινε ιδιαίτερη σημασία στην υποκριτική τέχνη, κάτι που πλέον όμως δεν δείχνει να κάνει». Τέλος, ο Al Pacino ο οποίος έχει οκτώ υποψηφιότητες για όσκαρ στο ενεργητικό του, δεν συγχωρέθηκε ποτέ για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Adam Sandler για την κωμωδία 'Jack and Jill'.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved