Δεν θα πιστεύετε ότι αυτοί οι σταρ έχουν την ίδια ηλικία
Fun Lists

Δεν θα πιστεύετε ότι αυτοί οι σταρ έχουν την ίδια ηλικία

Σε άλλους ο χρόνος φέρθηκε πολύ ωραία, σε άλλους όμως όχι. Δείτε τους σταρ με την ίδια ηλικία και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Ο Macaulay Culkin και Ryan Gosling έχουν την ίδια ηλικία –γεννημένοι το 1980- όμως ο τελευταίος δείχνει πολύ μεγαλύτερος από τον «Μόνος το σπίτι». Ο Wentworth Miler και ο Jude Law φέτος γίνονται 40 χρόνων αλλά ο πρώτος είναι μεγαλύτερος κατά περίπου έξι μήνες, όμως ο Law φαίνεται πως μεγάλος.

Η Sandra Bullock δείχνει περίπου 35 χρονών, όμως η reality star Kim Richards μοιάζει πολύ μεγαλύτερη. Είναι και οι δύο γεννημένες το 1964.

Φέτος, η Amber Heard και η Lindsay Lohan θα γίνουν 26 αλλά η τελευταία δείχνει πολύ μεγαλύτερη λόγω των κακών συμβάντων που της έχουν συμβεί.

Η Lady Gaga και οι δίδυμες αδελφές Olsen φέτος θα γίνουν επίσης 26 ετών αλλά η ντίβα της ποπ μοιάζει λόγω styling πιο μεγάλη από τη Mary-Kate και την Ashley Olsen.

Ο Brad Pitt και ο Quentin Tarantino γεννήθηκαν το 1963 όμως σίγουρα ο τελευταίος μοιάζει πολύ μεγαλύτερος από τον ηθοποιό. Ο Kevin Costner και ο Billy Bob Thornton έχουν έρθει στον κόσμο την ίδια χρονολογία και συγκεκριμένα το 1955 όμως κάποιος από τους δύο (εμείς λέμε ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie) αν και θέλει, δεν καταφέρνει να κρύψει την πραγματική ηλικία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved