Eπώνυμες που κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού
Fun Lists

Eπώνυμες που κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού

Από τη Μεγάλη Τρίτη, ο κόσμος της μόδας έχει μείνει πιο φτωχός λόγω του ξαφνικού χαμού της Γιάννας Χατζημιχάλη η οποία για δύο ολόκληρα χρόνια έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο που όμως τη νίκησε.

Για κάποιες άλλες επώνυμες γυναίκες όμως, η τύχη τους χαμογέλασε. Κατάφεραν να παλέψουν σ' αυτόν τον άνισο αγώνα και βγήκαν νικήτριες. Μάθετε τις ιστορίες τους... Στα 44 της χρόνια, η Sheryl Crow άκουσε τον γιατρό της να την ενημερώνει πως είχε καρκίνο. Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις αλλά και σε χημειοθεραπείες και κατάφερε να νικήσει αυτή τη μάχη. Από τότε όμως υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις καθώς ο εφιάλτης δεν έχει φύγει εντελώς. Μία ακόμα επώνυμη που κατάφερε να βγει νικήτρια ήταν η Cynthia Nixon η οποία μάλιστα πριν αρρωστήσει η ίδια, είχε ζήσει τον εφιάλτη με τη μητέρα της που αντιμετώπισε τον καρκίνο του μαστού όχι μία αλλά δύο φορές. Έκανε και εκείνη χειρουργεία και χημειοθεραπείες και δύο χρόνια αφού διαγνώστηκε ο καρκίνος, βγήκε δημόσια και μίλησε για την αρρώστια της.

Το 1992 οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο στην Olivia Newton-John. Φοβόταν πολύ να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες όμως αμέσως σχεδόν πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε θεραπείες, λόγω του παιδιού της. Έκανε επίσης και μαστεκτομή. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, όταν έγινε καλά, ίδρυσε ένα κέντρο Καρκίνου και υγείας στην Αυστραλία για να βοηθάει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα. Η κωμικός Wanda Sykes μόλις φέτος έμαθε από τον γιατρό ότι είχε καρκίνο του μαστού. Έκανε αμέσως μαστεκτομή. Η διάγνωση έγινε τυχαία όταν η ίδια πήγε για να κάνει πλαστική χειρουργική για τη μείωση του στήθους της.

Το 2008 η Christina Applegate αντιμετώπισε την ίδια ασθένεια και μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα του χειρουργείου, οι γιατροί της την ενημέρωσαν ότι είχε απαλλαγεί από τον καρκίνο, όμως και εκείνη κάνει συχνά εξετάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved