Οι σταρς που δεν άφησαν τον χρόνο να τους νικήσει!
Fun Lists

Οι σταρς που δεν άφησαν τον χρόνο να τους νικήσει!

Σας φαίνεται η Jane Fonda για 73; Η Sharon Stone για 53; Η Cher για 65;

Είναι μόνο μερικές από τις σταρς που κατάφεραν να νικήσουν τον χρόνο και ανεξαρτήτως αν εμπιστεύτηκαν τα έμπειρα χέρια των καλύτερων πλαστικών χειρούργων στον κόσμο, κατάφεραν να μοιάζουν κατά δέκα ή ακόμα και είκοσι χρόνια νεότερες. Δείτε ποιες και ποιοι είναι...

Πρώτη και καλύτερη η Meg Ryan η οποία τον Νοέμβριο έγινε 50 όμως δεν μοιάζει για τόσο, παρ' όλο που τελευταία έχει αδυνατίσει πάρα πολύ σε σημείο που κάποιοι να μιλούν για πιθανή ανορεξία. Η Halle Berry είναι 45 χρονών όμως δείχνει με 30. Η Heather Locklear έγινε 50 αλλά καταφέρνει να διατηρείται φρέσκια και νεότατη. Παρά τα προβλήματα που πέρασε πρόσφατα με τον γάμο της, η Demi Moore δείχνει πολύ μικρότερη από 48 χρονών. Ο George Clooney είναι από τους άντρες που όσο μεγαλώνει, τόσο πιο γοητευτικός γίνεται αν και πλέον είναι 50 ετών. Μία από τις ομορφότερες γυναίκες παγκοσμίως, η Sharon Stone είναι ήδη 53 αλλά ποιος νοιάζεται; Ο Brad Pitt είναι πλέον 48 ετών αλλά είναι επίσης από τους άντρες που όσο μεγαλώνουν τόσο πιο γοητευτικοί γίνονται. Η Michelle Pfeiffer είναι στο χώρο της showbiz παραπάνω από 30 χρόνια όμως δείχνει πολύ νέα σε σχέση με την πραγματική της ηλικία μιας και είναι ήδη 53 ετών.

Η Susan Sarandon έχει ήδη 'πατήσει' τα 64 αλλά μοιάζει να είναι μόλις 50. Ο Johnny Depp είναι 48 ετών αλλά δεν του φαίνεται καθόλου. Η Madonna γιόρτασε τον περασμένο Αύγουστο τα 53α γενέθλιά της αλλά το κορμί της θα το ζήλευαν γυναίκες στα μισά της χρόνια. Για το τέλος τα καλύτερα: Η Cher είναι 65 αλλά οι πλαστικές της είναι αξιοθαύμαστες καθώς μοιάζει 40άρα ενώ η Meryl Streep που είναι 62 είναι πολύ γοητευτική. Τέλος η Jane Fonda είναι 73 χρονών αλλά σίγουρα μοιάζει τουλάχιστον είκοσι χρόνια νεότερη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved