Οι Χολιγουντιανοί σταρ αγοράζουν βίλες στα ελληνικά νησιά
Fun Lists

Οι Χολιγουντιανοί σταρ αγοράζουν βίλες στα ελληνικά νησιά

Πολλοί σταρ του Χόλυγουντ μετά από την επίσκεψή τους στη χώρα μας πήραν την απόφαση να αποκτήσουν τον δικό τους επίγειο παράδεισο σε κάποιο νησί.

F1CF0EB7F44306F5C80C68A0841CF18B

Ο Τομ Χανκς είχε έρθει πρώτη φορά με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον για διακοπές και του άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισε να προσχωρήσει στην αγορά έξι στρεμμάτων στην Αντίπαρο.

Στο ίδιο νησί πληροφορίες θέλουν να ψάχνονται να αγοράσουν σπίτι ο επικεφαλής του ομίλου L'Oreal Ζαν Πολ Αγκόν όσο και η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα που σκέφτεται να αγοράσει μια πολυτελής κατοικία στην Ιθάκη με ιδιωτική παραλία.

24

Ο γλύπτης Μαουρίτσιο Λο Κάστρο διαθέτει επίσης εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο αλλά οι φήμες θέλουν και τον τραγουδιστή Ντέιβιντ Μπόουι να προβαίνει σε αγορά σπιτιού. Ένα άλλο νησί που έχει την τιμητική του από τους σταρ του Χόλυγουντ είναι η Σύρος που μετά από φιλοξενία που είχε από τους Χανκς στην Αντίπαρο έκανε μια σύντομη απόδραση στη Σύρο και σκέφτεται να αγοράσει τη δική του στέγη.

3180

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία στην Σαντορίνη καθώς η μελαχρινή ηθοποιός είχε βρεθεί στο νησί για τα γυρίσματα ταινίας και λάτρεψε το μέρος. Κάθε χρόνο έρχονται σε μια βίλα φίλων τους στη Σκιάθο η Γκόλντι Χόουν και ο Κέρτ Ράσελ. Πέρυσι είχε έρθει και η κόρη της ηθοποιού, η Κέιτ Χάντσον με τα παιδιά της και έδειξε ενθουσιασμένη.

kate_hudson_12

Οι πληροφορίες τη θέλουν να ψάχνει σπίτι στην περιοχή Καλύβια. Αλλά Ελλάδα ψηφίζει και ο Τζέιμς Μποντ. Ο πράκτορας του 007 Ρότζερ Μουρ έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι στην Κεφαλονιά ενώ στο ίδιο νησί έχει σπίτι και ο γιος του Ζαν Ανούιγ.

πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved