Και celebrities και… άπληστοι
Fun Lists

Και celebrities και… άπληστοι

Μπορεί να κερδίζουν αρκετά εκατομμύρια σε κάθε εμφάνισή τους, ή κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο τους τραγούδι, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θέλουν κι άλλα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso", η Τζέσι Τζέι χρεώνει 135 ευρώ για ένα πακέτο με εισιτήριο και πάσο για τα παρασκήνια σε έναν από τους θαυμαστές της, το εισιτήριο όμως αυτό μπορεί να φτάσει μέχρι και 600 ευρώ στο eBay!

H Σέριλ Κόουλ, τώρα, χρεώνει περισσότερα από τριακόσια πενήντα ευρώ για ένα vip εισιτήριο, με μόνη εξαίρεση ότι τουλάχιστον τα λεφτά αυτά πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Από την άλλη, ο Justin Bieber, δεν είναι και τόσο... προσιτός, αφού η εταιρία που διαχειρίζεται τις συναυλίες του, χρεώνει 2000 ευρώ για vip εισιτήριο, για όσες θέλουν να τον δουν από κοντά.

Πιο οικονομική είναι η Rihanna, την οποία μπορείς να γνωρίσεις από κοντά μόνο με 350 ευρώ, όπως και την Katy Perry. Μάλιστα αφού... πληρώνεις που πληρώνεις, παίρνεις και αναμνηστικό δώρο ένα ρολόι... Κάπως έτσι η απληστία αποκτά και... κάλυψη.

Όταν όμως φτάσουμε να μιλήσουμε για την Beyonce , τότε πρέπει να ξέρετε ότι θα πληρώσετε πάνω από 1000 ευρώ για να την δείτε από κοντά, αλλά δεν μπορείτε να την αγκαλιάσετε, καθώς η σταρ το απαγορεύει.

Αραιά και που, αλλά το κάνει, η Madonna «χρεώνει» περίπου 1300 ευρώ για μια φωτογραφία μαζί της και ένα αυτόγραφο, ενώ η... διάδοχός της Britney Spears, χρεώνει μόνο... 650 ευρώ για ένα vip πάσο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved