Οι κολλητοί φίλοι της εγχώριας σόουμπιζ και τα ποστ τους στο Instagram!
Fun Lists

Οι κολλητοί φίλοι της εγχώριας σόουμπιζ και τα ποστ τους στο Instagram!

Aν δεν ανεβάσεις φωτογραφία µε τον καλύτερό σου φίλο, τότε µε ποιον θα ανεβάσεις; Κάπως έτσι σκέφτονται οι δεινοί χρήστες των social media που τυγχάνει να είναι celebrities και, όταν βρίσκουν την ευκαιρία, ποζάρουν µε τους πιο αγαπηµένους τους φίλους, εκφράζοντας -τις περισσότερες φορέςτην αγάπη και την εκτίµηση στο πρόσωπό τους...

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι οι... άξονες μιας αμιγούς καλλιτεχνικής παρέας. Συμφοιτητές στη σχολή του Εθνικού με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, νιώθουν πλέον, μετά από τόσα χρόνια, σαν αδέλφια. Στην παρέα τους συχνά προστίθενται η Βίκυ Βολιώτη, η οποία είναι και κουμπάρα της Σμαράγδας (σ.σ.: η τελευταία έχει βαφτίσει το κοριτσάκι της Βίκυς), αλλά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Μιχάλης Μαρίνος και η Έλενα Σκουλά.
Ηταν μια γλυκιά ματιά, η καλοσύνη της ψυχής της Υβόννης Μπόσνιακ που έπεισε τη Μαρία Μπεκατώρου πως θα έβρισκε στο πρόσωπό της την πιο αγαπημένη της φίλη. Γι’ αυτό και η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου και η αγαπημένη παρουσιάστρια σύντομα ήρθαν κοντά, έγιναν «κολλητές» και ύστερα επισφράγισαν αυτή τη σχέση με κουμπαριά, μιας και η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις νονές της μικρής Ελενας, της κόρης του ζευγαριού. Οι γεμάτες αγάπη κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram αποκαλύπτουν τα πάντα για το δέσιμο που έχουν οι δύο γυναίκες.
Η Ελλη Κοκκίνου έχει κάθε λόγο να χαίρεται για τους πιστούς φίλους που διαθέτει. Ανάμεσά τους ο κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και η γνωστή fashion blogger Ελενα Γαλύφα, η οποία και προστέθηκε προσφάτως στην παρέα, όπως και η Δέσποινα Καμπούρη. Ολοι μαζί απολαμβάνουν κοινές διακοπές, ξενύχτια και διασκέδαση και φυσικά χαίρονται πολλές ακόμα όμορφες στιγμές.
Πρόσφατα η Νάντια Μπουλέ και η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκαν στην όμορφη Ρώμη και απόλαυσαν τις ομορφιές της, θέλοντας να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα. Οι δύο ηθοποιοί είναι φίλες εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, όταν συναντήθηκαν επαγγελματικά για την παράσταση «Rocky Horror Show», ενώ και τον φετινό χειμώνα συνεργάστηκαν και για το μιούζικαλ «Grease», που έμελλε να τις «δέσει» ακόμα περισσότερο. Ετσι, κάνουν πολύ καλή παρέα και ανεβάζουν συχνά αναμνηστικές φωτογραφίες τους, όπως συνέβη και πρόσφατα στη Ρώμη.
Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι εδώ και χρόνια φίλες, και μάλιστα πολύ δεμένες. Τόσο που έκαναν και ίδιο τατουάζ για να επισφραγίσουν τη φιλία τους. «Δύο φράσεις. Η καθεμία τη δική της. Αλλά οι δυο τους μαζί να σχηματίζουν μια καρδιά τη στιγμή που τα χέρια μας ενώνουν... Μπορούμε να είμαστε πραγματικά μια χαρά η καθεμία μόνη της. Αλλά οι δυο μας μαζί... βγάζουμε αληθινό νόημα... Και ξέρεις. Σ’ αγαπώ. boo!», είχε γράψει λίγο μετά το τατουάζ η Μαίρη Συνατσάκη στο προσωπικό της blog, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για την καλή της φίλη με την οποία είναι αχώριστες. Στην παρέα τους συχνά είναι και ο κοινός καλός τους φίλος, ο γνωστός κομμωτής και make up artist Σπύρος Σαμοΐλης, με τον οποίο τα κορίτσια είναι σαν αδέλφια.
Τον τελευταίο έναν χρόνο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα κάνουν στενή παρέα με τη Μαρίνα Βερνίκου και τον επιχειρηματία σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη. Τα δύο ζευγάρια, μάλιστα, έφευγαν για όμορφες αποδράσεις σε διάφορους αγαπημένους προορισμούς του εξωτερικού. Τελικά η Μαρίνα Βερνίκου πριν από περίπου δύο μήνες αποκάλυψε πως θα είναι εκείνη μαζί με τον σύζυγό της οι κουμπάροι του ζευγαριού στον επικείμενο γάμο τους, που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, κάνοντας όλοι μαζί τις απαραίτητες προετοιμασίες.
Μια ακόμα δυνατή φιλία που επισφραγίστηκε πρόσφατα είναι και αυτή ανάμεσα στον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη με την Ελένη Τσολάκη και τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη. Το ζευγάρι πάντρεψε την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε έχουν δεθεί ακόμα περισσότερο, ανεβάζοντας συχνά κοινές φωτογραφίες τους από χαλαρές και όμορφες στιγμές που περνούν μαζί. Μια ακόμα δυνατή φιλία που επισφραγίστηκε πρόσφατα είναι και αυτή ανάμεσα στον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη με την Ελένη Τσολάκη και τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη. Το ζευγάρι πάντρεψε ες τους από χαλαρές και όμορφες στιγμές που περνούν μαζί.
Η πιο... τρελή παρέα του καλλιτεχνικού κόσμου είναι μακράν αυτή που αποτελούν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Γιώργος Δάσκαλος, ο Θανάσης Αλευράς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Συχνά τα καλοκαίρια, μαζεύονται στο σπίτι της Ζέτας στην Πάρο και περνούν μέρος των διακοπών τους. Η ηθοποιός, όμως, κάνει στενή παρέα με τον Αποστόλη Τότσικα και τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη και συχνά ανταλλάσσουν επισκέψεις οι μεν στο σπίτι των δε, αφού κάνουν πολύ καλή παρέα.
Η Κατερίνα Καινούργιου έχει πολλές καλές φίλες, όμως δείχνει να είναι πιο δεμένη με την καλλονή Χριστίνα Στεφανίδη. Από τότε που η τελευταία χώρισε από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, αποφάσισε να απολαύσει την εργένικη ζωή της και βρήκε... σύμμαχο και στήριγμα την παρουσιάστρια, η οποία είναι μόνη εδώ και καιρό στην προσωπική της ζωή. Κοινώς... ένωσαν τις μοναξιές τους απολαμβάνοντας από το περασμένο καλοκαίρι μοναδικές κοινές διακοπές στη Νάξο και στη Μύκονο. Από τότε κάνουν πολύ καλή παρέα και απολαμβάνουν την εργένικη ζωή στο φουλ!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved