Η πρωτότυπη μπομπονιέρα των Τανιμανίδη – Μπόμπα, ο γάμος της κόρης του Αυτιά και ο χωρισμός ηθοποιού
Fun Lists

Η πρωτότυπη μπομπονιέρα των Τανιμανίδη – Μπόμπα, ο γάμος της κόρης του Αυτιά και ο χωρισμός ηθοποιού

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ θέματα και σας τα παρουσιάζουμε. Συγκεντρώσαμε τα τοπ 10 θέματα σας παρουσιάσαμε σήμερα τα πέντε πρώτα και αύριο τα υπόλοιπα πέντε που εσείς αναδείξατε με τα κλικ σας.

Οι γάμοι είχαν την τιμητική του την περασμένη εβδομάδα! Ο γάμος των Τανιμανίδη – Μπόμπα «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Η πρωτότυπη μπομπονιέρα τράβηξε τα βλέμματα ενώ η απίστευτη ατάκα του γαμπρού στη νύφη και τα γέλια των καλεσμένων ήταν μια από τις τοπ στιγμές του γάμου τους. Το ζευγάρι αφού χόρεψε ένα μπλουζ στη συνέχεια ο Σάκης πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους καλεσμένους, που ταξίδεψαν στη Σίφνο για την ωραιότερη στιγμή της ζωής του και δεν δίστασε να πειράξει την γυναίκα του.

Συνεχίζουμε με έναν άλλο γάμο καθώς ο Γιώργος Αυτιάς πάντρεψε την κόρη του και η χαρά του δεν περιγράφονταν. Και μετά τους γάμους προχωράμε σε χωρισμό που έγινε λίγο πριν τον γάμο καθώς η Βάσια Παναγοπούλου χώρισε και όπως φαίνεται οριστικά με τον Θοδωρή Αναγνωστάκη. Είναι και οι χωρισμοί μέσα στη ζωή! Και κλείνουμε με την αντικαταστάτρια της Τζούλιας Νόβα στον «Τροχό της τύχης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved