Τα καυτά φιλιά τους στη Μύκονο! (photos)
Showbiz

Τα καυτά φιλιά τους στη Μύκονο! (photos)

Είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές τους σε παραλία της Μυκόνου. 

Το ζευγάρι ζει ήδη κάτω από την ίδια στέγη εδώ και καιρό και μάλιστα οι δυο τους μοιράζονται την καθημερινότητά τους πολύ όμορφα.

Εκείνη τη γνωρίσαμε φέτος μέσω του My Style Rocks όπου έδωσε μαθήματα στυλ ενώ εκείνος είναι personal trainer και δάσκαλος της γιόγκα και μάλιστα από τους καλύτερους του είδους.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν τυχαία πριν από τρία χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι. Και μπορεί οι δυο τους να μη... διαφημίζουν τη σχέση τους, όμως όσοι τους ζουν από κοντά μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που θέλει να μοιράζεται τα πάντα.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στις πρώτες ημέρες διακοπών τους στον Ορνό της Μυκόνου. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Pasaji να απολαμβάνει κοκτέιλ και πολύ νόστιμα σνακ πριν καταλήξει στην παραλία και τις ξαπλώστρες για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα, όσο ήταν μαζί μέσα μέσα στο νερό για να δροσιστούν, δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, που αποδεικνύουν το πόσο ερωτευμένοι είναι, έστω και μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Δείτε φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved