«Έλα στη θέση μου»: Πρωταγωνιστής έγινε άλλος άνθρωπος και δεν σταματά να ποστάρει φώτο με μαγιό!
Showbiz

«Έλα στη θέση μου»: Πρωταγωνιστής έγινε άλλος άνθρωπος και δεν σταματά να ποστάρει φώτο με μαγιό!

Πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου» έγινε άλλος άνθρωπος μέσα σε λίγους μήνες.

Κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και πια νιώθει όμορφα και δεν διστάζει να δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες του από τις διακοπές του.

Μέσα σε οκτώ μήνες κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου»!

Ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να αλλάξει το σώμα του και με πείσμα και θέληση μέσα σε οκτώ μήνες τα κατάφερε! Από 104 κιλά έφτασε να ζυγίζει σχεδόν 89 κιλά!

Ο ίδιος είχε δημοισεύσει δύο φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μας είχε δείξει το πριν και το μετά και έγραψε χαρακτηριστικά:

«7/1/19 - 1/8/19
Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να είμαστε κορμάρες. Ούτε για να έχουμε τις <<ιδανικές>> αναλογίες. Όλοι όμως μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την καλύτερη δυνατή εκδοχή αυτού που έχουμε. Κάποιος μπορεί να θεωρεί το σώμα μου μέτριο, εγώ όμως δούλεψα σκληρά για να το αποκτήσω. Σημασία λοιπόν έχει να μην είναι μέτρια η προσπάθεια! Στην προσπάθεια μου αυτή δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον προσωπικό μου γυμναστή και διατροφικό σύμβουλο Γιώργο Ζαννή, ο οποίος με έκανε να πιστέψω από την αρχή ότι θα τα καταφέρω, με ενέπνεε διαρκώς κι όταν είχα την όποια αμφιβολία με καθησύχαζε λέγοντας μου: απλά εμπιστεύσου το σύστημα.Τώρα, που μαζί με το σώμα, έχει αλλάξει και η διάθεσή μου προς το καλύτερο, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω!!!! Καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!! Για την ιστορία...στην πρώτη φωτογραφία είμαι 103,4 κιλά με σωματικό λίπος 35% και σήμερα 89,7 κιλά με 23% σωματικό λίπος.»!

Τώρα μέρες μετά, ο ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες του με μαγιό και όπως θα δείτε και εσείς στις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του είναι άλλος άνθρωπος. Μπράβο του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved