Η Κολέτσα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της και δηλώνει ευτυχισμένη (photos)
Showbiz

Η Κολέτσα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της και δηλώνει ευτυχισμένη (photos)

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι ερωτευμένη και δεν δίστασε να το κοινοποιήσει.

«Απλά, τυχαία, μοναδικά» έγραψε η Χριστί­να Κολέτσα ανεβάζοντας για πρώτη φορά στο instagram κοινή φωτογραφία με τον σύντρο­φό της Δημήτρη Δεγαμινιώτη, γνωστό και ως «συγγραφέα-μυστήριο», αφού, αν και είναι ιδι­αίτερα ενεργός στα social media, δεν αποκαλύ­πτει ποτέ το πρόσωπό του και αποφεύγει συστη­ματικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό και στο «κλικ» που κοινοποίησε η σέξι τραγουδίστρια από τις διακοπές με τον αγαπημένο της στην Κεφαλλο­νιά, στο οποίο βλέπουμε την... πίσω όψη της ίδιας και το γεμάτο τατουάζ χέρι εκείνου να την αγκαλιάζει στοργικά.

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες για τη σχέ­ση τους, η Χριστίνα Κολέτσα είχε δηλώσει έτοι­μη ακόμη και ν' αποκτήσει παιδί με αυτόν τον άνθρωπο.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρω­πος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγ­ματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρω­πος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό.

Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέ­ροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγμα­τικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι' αυτόν» είχε πει χαρακτηρι­στικά. Σε ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα ν' αποκτήσει οικογένεια μαζί του, είχε απαντήσει με το χέρι στην καρδιά: «Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί»!

Όπως φαίνεται λοιπόν, η σχέση του ζευγα­ριού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αφού μάλιστα ο μυστηριώδης και ταλα­ντούχος κύριος Δεγαμινιώτης επέτρεψε στην αγαπημένη του να τον κάνει mention στη συγκεκριμένη τρυφερή φωτογραφία, που ξεχωρίζει πλέον ανάμεσα στα απο­φθέγματά του στο insta. Δεν θα εκ­πλαγούμε αν στο μέλλον τους δούμε να κάνουν και κοινή φωτογράφιση. Δύσκο­λο, αλλά όχι απίθανο.

Στις ακόλουθες φωτογραφίες αποκαλύπτεται η τρυφερή κοινή τους λήψη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved