Ο Ντάνος τώρα και… ακροβάτης! Ξετρέλανε τους fans του στη Σκιάθο με τα κόλπα του (photos)
Showbiz

Ο Ντάνος τώρα και… ακροβάτης! Ξετρέλανε τους fans του στη Σκιάθο με τα κόλπα του (photos)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πολύπλευρο ταλέντο αν κρίνουμε από τα τελευταία πεπραγμένα του.

Φόρεσε το μαγιό του και οι ένθερμες θαυμά­στριες του πήραν... υπογλώσοια για να συνέλθουν. Σε ένα από τα γυρίσματα της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0», στην οποία συμμετέχει, ο νικητής του πρώτου «Survivor»μ επισκέφθηκε το νη­σί του, τη Σκιάθο.

Μη φανταστείτε όμως ότι επιδόθη­κε σε ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας για να τονώσει το μαύρισμα του. Απε­ναντίας, ο Ντάνος επέστρεψε στο... καθήκον, δηλαδή στην επιχείρηση με water sports που διατηρεί στο όμορφο νησί η οικογένεια του.

Καθώς είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό, δεν παρέλειψε ν' ανεβάσει στο instagram φωτογραφί­ες του με τη... στολή της επιχείρησης, δηλαδή με το μαγιό του, την ώρα που οδηγεί ένα μικρό σκά­φος και επiδίδεται σε θαλάσσια σπορ, γράφοντας χαρακτη­ριστικά «τα παι­δία παίζει».

Παιχνίδια

Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα... παι­χνίδια ξετρέλαναν τις fans του, οι οποίες τον... βομβάρδισαν με δεκά­δες κολακευτικά σχόλια, ως επί το πλείστον για το καλογυμνασμένο του κορμί.

Κολακευ­τικά ωστόσο υπήρξαν και τα πρώτα δημό­σια σχόλια του Μάρκου Σε­φερλή για τη συνεργασία τους.

«Μου απέδειξε πως αξίζει. Τον είδα να παίζει και μου άρεσε. Είπα, ας δο­κιμάσει και ας δούμε αν θα τα καταφέρει. Μου άρεσε, ήταν φυσικός και έτσι ήρθε και η πρόταση η δική μου, την οποία και αποδέχτηκε. Και στις πρόβες επαληθεύτηκα» είπε ο δημοφιλής κωμικός, προσθέτοντας κά­τι που είναι ήδη γνωστό, ότι δηλαδή ο Ντάνος θα υποδυθεί στην ταινία τον ρόλο ενός ιατροδικαστή.

Δείτε τον να κάνει τα… κόλπα του. Αξίζει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved