Δεν πάει ο νους σας ποιες πρωταγωνίστριες αναστάτωσαν την Κρήτη- Τα κορμιά τους δεν υπάρχουν!
Showbiz

Δεν πάει ο νους σας ποιες πρωταγωνίστριες αναστάτωσαν την Κρήτη- Τα κορμιά τους δεν υπάρχουν!

Πρωταγωνίστριες της ελληνικής showbiz και φίλες χρόνια ταξίδεψαν στην Κρήτη και αναστάτωσαν το νησί με την παρουσία τους.

Και η μεν και η δε διαθέτουν τέλειες αναλογίες. Μπορεί να μεγαλώνουν, όμως προσέχουν την διατροφή τους και βάζουν κάτω πολλές εικοσάρες!

Οι δύο ηθοποιοί απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στην Κρήτη, χάρηκαν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά και φυσικά έβγαλαν πολλές φωτογραφίες.

Τώρα λοιπόν που οι διακοπές τους τελείωσαν και επέστρεψαν στο κλεινόν άστυ, η μία από τις πρωταγωνίστριες δημοσίευσε φωτογραφίες τους από τις ανέμελες στιγμές τους στην Κρήτη και πάθαμε πλάκα με τα υπέροχα κορμιά τους!

Μάλιστα, η ηθοποιός αναπολώντας τις υπέροχες στιγμές τους έγραψε στο instagram της: "Την ημέρα που ήρθε η Μαρία στην Παλαιόχωρα είχε ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα , που μας έκανε να μην μπορούμε να σταματήσουμε να φωτογραφιζόμαστε! Σήμερα που είμαι Αθήνα για λίγο, έβλεπα τις φωτογραφίες και τόσο νοστάλγησα τις στιγμές αυτές που θέλησα να τις μοιραστώ... Ανεμελιά, παιχνίδι, γέλια και καλή παρέα, αυτό ειναι διακοπές! Μόνο αυτό!!!"!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιες πρωταγωνίστριες είναι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved